Subvencions a projectes d'internacionalització 
View this email in your browser
ALERTA!

MERCATS

Convocatòria de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals
Data límit de presentació: 15 de juny de 2017
Contacte: ICEC 93 316 27 71 (consultes sobre la línia de subvenció) / 935 529 166 (consultes sobre la tramitació telemàtica)

El Departament de Cultura ha publicat la convocatòria a les subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals.
 

  • L'objecte d'aquesta línia de subvencions és subvencionar projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual.
  • Les accions que es portin a terme dins el projecte d'internacionalització s'han de fer fora de Catalunya  entre el període del 31 d'octubre de l'any anterior al de concessió de la subvenció al 31 d'octubre de l'any de concessió de la subvenció.
  • Són subvencionables les despeses de transport, allotjament i el cost de les acreditacions dels festivals, fires o mercats internacionals.
  • Consulteu a la normativa el llistat específic de festivals, fires i mercats internacionals subvencionables.
  • Les subvencions que es concedeixen d'acord amb aquestes bases tenen la consideració d'ajuts de minimis . No poden formar part del projecte d'internacionalització aquells projectes audiovisuals que hagin rebut subvenció per al desenvolupament de projectes audiovisuals, o que hagin rebut un ajut, en les modalitats d'aportacions reintegrables i subvencions, per al desenvolupament de paquets de projectes audiovisuals.

A qui va dirigit

  • Poden optar a aquestes subvencions les empreses de producció o distribució audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d'empreses audiovisuals de Catalunya o al Registre administratiu d'empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l'Estat espanyol, i que compleixin els requisits i condicions que estableix la base 3.
Trobareu tota la informació en el següent enllaç

Data límit de presentació15 de juny de 2017

Copyright © 2017 Catalan Films & TV, All rights reserved.
You are receiving the latest news from Catalan Films & TV

Our mailing address is:
Catalan Films & TV
C/Provença, 281, 2n 2a
Barcelona, NJ 08037
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list