Veure aquest correu al teu navegador | Inscriu-te a les diferents accions

Convocatòries Dones Visuals 2024
Inscriu-te a les diferents accions

Convocatòries Dones Visuals 2024

Lloc:  Barcelona
Dates:  maig - juliol de 2024
Data límit: 22 de març / 2 d’abril de 2024

Dones Visuals obre una nova convocatòria dels seus programes i laboratoris de creació. L'associació impulsa un pla d’acció que no solament vol revertir la situació de desigualtat que viuen les cineastes, sinó que proposa una mirada sobre el sector basada en les cures i la diversitat.

Reviseu les diferents iniciatives:

ACCIÓ PRODUCCIÓ

És un programa d’acompanyament i assessorament dirigit a productores emergents per desenvolupar nous projectes i/o noves empreses. Se seleccionaran 6 participants, que crearan i dissenyaran una dinàmica de suport on compartir i generar nous coneixements i recursos, en sessions presencials setmanals d'assessorament i formació, del 7 de maig al 24 de juliol.

Requisits

  • Tenir un projecte de llargmetratge (ficció, documental o experimental) en desenvolupament o un projecte d'empresa audiovisual
  • Haver produït com a mínim 1 curtmetratge i com a màxim 1 llargmetratge, estrenat i qualificat, com a productora o productora executiva
  • Només es pot presentar un projecte per convocatòria
  • Es poden presentar projectes que hagin estat presentats en anteriors edicions, sempre que siguin una nova versió amb canvis substancials en la proposta
  • En el cas de les productores executives, no és necessari que les sol·licitants comptin amb el suport d’una empresa productora encara
  • La productora ha d’acreditar la cessió de drets sobre l’obra

Us recomanem que llegiu les bases de participació. La data límit d'inscripicó és el 2 d'abril

 

ACCIÓ CURTS
Programa d’assessorament, formació i pitching on les creadores de 12 projectes de curtmetratges tindran l’oportunitat d’introduir-se a la indústria, presentar les seves propostes i així obrir connexions i sinèrgies amb professionals i agents del sector.

Els projectes es presentaran en un pitching públic durant les jornades Acció Dones Visuals – Dies d’Indústria i accediran a sessions one-to-one amb productores i distribuïdores. 

Programa

  • Formació presencial a Barcelona del 10 de juny al 5 de juliol
  • Formació sobre diversitat, distribució i assessorament jurídic
  • Taller de pitch: com presentar públicament el projecte

Requisits

  • Projectes de curtmetratges (ficció, documental, animació) de fins a 20′ amb diversitats temàtiques i mirades atrevides, actuals i diverses
  • Només es pot presentar un projecte per convocatòria

Us recomanem que llegiu les bases de participació. La data límit d'inscripicó és el 2 d'abril

 

ACCIÓ DE CAP

Programa de formació i creació de sinergies entre professionals, adreçat principalment a les caps d’equip en càrrecs de difícil accés: directores de fotografia, muntadores, tècniques de so, compositores de bandes sonores i efectes especials. Puntualment i en funció de les característiques d’algunes formacions podran adreçar-se també a altres perfils professionals.

Programa

Es duran a terme diferents sessions de formació durant el mes d'abril. 

Us recomanem que llegiu les bases de participació. La data límit d'inscripicó és el 22 de març

 

Aviat obrirà la convocatòria d’ACCIÓ VIVER (del 6 de maig al 5 de juliol), el programa d’acompanyament i assessorament per directores i guionistes amb un projecte de llargmetratge de ficció i/o documental en desenvolupament.

 

Per tal de fer-ne un correcte seguiment, us demanem que si us inscriviu a alguna de les iniciatives, ens envieu un correu a atodob@gencat.cat. 



www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals · Passatge de la Banca 1-3 · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain