Dit was de week van FVD!

Freek Jansen: Klimaatbeleid is dekmantel voor Build Back Better
De EU, de grote banken, de NGO’s, ze willen allemaal hetzelfde: een totale maatschappelijke omwenteling op mondiaal niveau. Build Back Better noemen ze het. Onder het mom van klimaatbeleid moet onze hele manier van leven op de schop.

FVD wil stoppen met dit zinloze en peperdure beleid. Daarom wil Freek Jansen weten: aan welke doelen hebben onze bewindslieden zich eigenlijk gecommitteerd?

Pepijn van Houwelingen heeft zich vastgebeten: Waar is de 5,1 miljard van VWS?
Het ministerie van Volksgezondheid is meer dan 5 miljard euro "kwijtgeraakt". FVD wil daar samen met experts onderzoek naar doen. Maar Hoekstra en De Jonge weigeren de onderliggende stukken aan de Kamer te geven. Daar neemt Pepijn van Houwelingen geen genoegen mee. Door zijn graafwerk is nu een lijst van de 25 grootste coronadeals vrijgegeven. Maar dat is nog lang niet voldoende!

Wat geloven “gematigd rechtse” mensen? Thierry Baudet en Freek Jansen bij Het Forum!
Decennia zijn VVD en CDA aan de macht geweest. Decennia van verbroken verkiezingsbeloftes, van alsmaar doorgaande immigratie, steeds meer klimaatbeleid en steeds meer soevereiniteitsoverdracht aan de EU. Toch blijven sommige mensen geloven dat VVD en CDA die dingen eigenlijk állemaal niet willen. Hoe kunnen mensen dit blijven denken? Wat is de psychologie van 'redelijk rechts'? Freek Jansen en ik bespreken het in Het Forum!

Gideon van Meijeren: Geweld tegen vreedzame demonstranten moet stoppen!
Kartelburgemeesters slaan vreedzame demonstraties tegen de lockdown keihard neer. Dit leidt bij agenten tot gewetensbezwaren, maar níet bij de gevestigde macht. Tegelijkertijd worden BLM en klimaatextremisten nadrukkelijk gesteund. Gideon van Meijeren accepteert dit niet.

Benzineprijzen hoogste ooit: Freek Jansen vraagt debat aan
Tanken is duurder dan ooit. Deze week werd een record bereikt: 1,90 voor een liter benzine. Door de onbetaalbare accijnzen is Nederland een van de allerduurste landen in Europa. De accijnzen moeten omlaag. Daar wil Freek Jansen een debat over. Maar het kartel weigert...

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet



FVD

Forum voor Democratie

Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.