Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
11 mei 2020
Versoepeling maatregelen coronavirus
Vanaf maandag 11 mei geven we elkaar stap voor stap meer ruimte. Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen het coronavirus blijft houden.

Lees alle informatie over de maatregelen en de uitzonderingen.
Vanaf 11 mei mag je op deze plekken buiten sporten
Vanaf maandag 11 mei is het voor iedereen weer toegestaan om (in groepsverband) te sporten in de buitenlucht. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen kunnen sporten, heeft de gemeente naast de bestaande buitensportaccommodaties een aantal plekken aangewezen waar sporters terecht kunnen. Daarmee geven we sportscholen en verenigingen die geen eigen accommodatie buiten hebben, toch de kans om sportlessen te organiseren. 

Meer informatie
Blijf zoveel mogelijk thuis, ook tijdens de ramadan
Het is ramadan. Een maand van vasten en van saamhorigheid. Maar door het coronavirus gaat dat anders dan andere jaren. Blijf tijdens de ramadan ook zoveel mogelijk thuis. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Ramadan mubarak.
Plastic folie om eiken is géén oplossing tegen de eikenprocessierups
We zien dat er plastic folie rondom de stammen van eiken is gewikkeld. Plastic folie helpt niet tegen eikenprocessierupsen. Wij vragen dan ook om het plastic folie voor half mei te verwijderen. Na half mei krijgen de rupsen brandharen en raakt het plastic hiermee mogelijk verontreinigd.

Meer informatie
Vacatures medewerker wijkbeheer
Ben jij op zoek naar een leuke baan, waarbij je buiten werkt? En wil je een bijdrage leveren aan onze missie: het is goed leven en werken in onze gemeenten? Wil jij samen met je collega’s bijdragen aan een tevreden burger in een prettig woon- en leefklimaat? GEVONDEN!
Wij hebben meerdere vacatures voor Medewerker wijkbeheer.
 
Het team Wijkbeheer bestaat uit 46 medewerkers. Het team voert allerlei werkzaamheden uit in de openbare ruimte. Deze werkzaamheden liggen op het gebied van: groen, riool, afvalinzameling, straatwerk, onderhoud straatmeubilair etc.
Je gaat werken voor de gemeenten Boxtel en St-Michielsgestel. Het team heeft vaste werktijden van 07.30 uur tot 16.00 uur.
 
Ben jij onze nieuwe collega? Lees meer over onze vacatures en reageer voor 21 mei via www.werkeninnoordoostbrabant.nl.
 
Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen
Samen met ‘Winst uit je woning’ organiseert de gemeente een advies- en inkoopactie van zonnepanelen voor woningeigenaren. Wij willen woningeigenaren stimuleren om zelf energie duurzaam op te wekken. Schrijf je in voor deze actie en koop met een grote groep huiseigenaren zonnepanelen. Hierdoor zijn de zonnepanelen goedkoper en heb je erg goede voorwaarden. De installateur wordt door middel van een veiling uitgekozen. Deze installateur moet voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit, service en garantie.
 
Meer informatie
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten