Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
3 juni 2020
Verdere versoepeling vanaf 1 juni
Vanaf 1 juni zijn de maatregelen verder versoepeld: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’.

Meer informatie op de website van de Rijksoverheid
0800-1202, landelijk nummer voor testafspraak coronavirus

Vanaf 1 juni 08.00 uur kan iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, bellen naar het nummer 0800-1202 om een afspraak te maken voor een test bij de GGD. Het nummer is gratis en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur. Voor het afnemen van de testen hebben GGD’en ruim 80 teststraten door het hele land ingericht.

Meer informatie
Aanpassingen busdienstregeling Arriva in Brabant
Vanaf 2 juni is Arriva in Brabant weer gestart met de reguliere dienstregeling. De bussen rijden volgens de winterdienstregeling.
Op zaterdagen rijden de bussen volgens de zaterdagdienstregeling en op zondag volgens de zondagdienstregeling. Wel zijn er een aantal extra aanpassingen.
Voorop staat dat het OV nog steeds geen uitje is en het verzoek is om alleen te reizen met het OV als het echt noodzakelijk is. Een mondkapje en vervoerbewijs zijn verplicht.

Bekijk de aangepaste dienstregeling
In juni start de gemeenteraad weer met fysiek vergaderen
Tot aan de zomervakantie zijn er verschillende bijeenkomsten ingepland. Uiteraard worden de maatregelen van het RIVM ook tijdens deze vergaderingen gehanteerd.

Meer informatie
Update Maatregelenpakket PHS
De Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ligt tot en met donderdag 9 juli 2020 ter inzage. Tijdens deze periode kun je een zienswijze naar voren brengen over het voornemen om de procedure te starten en advies uitbrengen over de inhoud van de NRD.

Bekijk de NRD en lees meer informatie over de procedure
Uitschrijvingen uit basisregistratie personen
Na onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij ingeschreven staan. Dat wil zeggen dat zij voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen. Burgemeester en wethouders van Boxtel hebben het voornemen betrokkene uit te schrijven. Dit doen ze op basis van artikel 2.21 en 2.22 van de wet Basisregistratie Personen, de BRP.  Als wij binnen vier weken na de datum van verzending van het voornemen geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij bovenstaande personen uit. Na uitschrijving kunnen zij geen beroep meer doen op de sociale voorzieningen in Nederland. Ook kunnen ze geen officiële documenten aanvragen.
 
Meer informatie
 
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten