Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
8 maart 2022
Hulp voor Oekraïne
De oorlog in Oekraïne laat ons niet onberoerd. De bereidheid om te helpen is groot in onze gemeente. Daar ben ik blij mee en ook trots op.

Het Rijk is op dit moment druk bezig met een regeling voor vluchtelingen uit Oekraïne. Ook Boxtel zal zich hierbij aansluiten. We moeten alleen nog even geduld hebben tot er meer duidelijk is.

Wachten staat natuurlijk haaks op ons gevoel. Het is NU oorlog, we moeten NU helpen! Dat kan en het slimst is het om dit te doen door geld over te maken aan de samenwerkende hulporganisaties. Ik doe dat zelf ook, omdat ik weet dat je voor hulpverlening in deze omstandigheden professionals nodig hebt. Professionals die weten wat er nodig is en zijn getraind om snel te schakelen als de situatie verandert. Giro555. Ze kunnen uw hulp goed gebruiken!

Ronald van Meygaarden
Burgemeester van Boxtel.
PRAAT: In Boxtel staat mijn huis

Op donderdag 24 maart is de tweede editie van PRAAT, een talkshow van Bibliotheek Boxtel en Brabants Centrum over actuele zaken. Het thema is dit keer wonen. Tijdens PRAAT: In Boxtel staat mijn huis bekijken we mogelijke oplossingen om in Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel binnen 5 tot 10 jaar uit de wooncrisis te komen.

Tijdens deze tweede editie van PRAAT zal ook wethouder Wim van der Zande aan het woord komen. 

Heb je een visie die dé oplossing voor Boxtel kan zijn, bekijk je dit onderwerp van een hele andere kant of wil je graag geïnspireerd worden? Kom dan naar PRAAT: In Boxtel staat mijn huis en PRAAT mee. De toegang is gratis, graag wel van te voren aanmelden.
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
 .