Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
21 juli 2021
Coronamaatregelen tot 14 augustus
Nadat op 26 juni bijna alle deuren zijn geopend, is het aantal besmettingen in Nederland sneller gestegen dan voorzien. Het kabinet maakt zich hier zorgen over. En kan niet voldoende uitsluiten dat er de komende weken toch meer ziekenhuisopnames komen. Daarom is er besloten dat er extra maatregelen voor de zomer nodig zijn.
 
Thuiswerken weer de norm
Tijdens het coronadebat van de Tweede Kamer op woensdag 14 juli heeft het kabinet aangegeven dat thuiswerken weer de norm wordt. Het onlangs versoepelde advies om ook weer naar kantoor te mogen om te werken, wordt hiermee weer aangescherpt.

Meer informatie 
Sint-Janspontje tijdelijk uit de vaart
Let op! Er geldt een vaarverbod voor vrijwel de hele Dommel. Vanwege de hoge waterstand is op dit moment ook het Sint-Janspontje tijdelijk uit de vaart.
Online spreekuur Brabant Woont Slim
Al tientallen huishoudens hebben gebruik gemaakt van de gratis energiespreekuren die de gemeente Boxtel aanbiedt via energieloket Brabant Woont Slim. De vraag blijkt groot en daarom worden de spreekuren voortgezet tot het einde van dit jaar.

Meer informatie 
Geen (spoed)aanvragen voor paspoorten en identiteitskaarten in het laatste weekend van juli
Op maandag 2 augustus wordt een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd. Hierdoor kun je vanaf donderdag 29 juli 12.00 uur t/m zondag 1 augustus 2021 geen aanvraag of spoedaanvraag voor een paspoort of Nederlandse identiteitskaart aan de balie doen. Houd hier rekening mee en plan op tijd een afspraak in voor een andere datum.

Meer informatie
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
 .