Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
29 september 2020
Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen
Tijdens een landelijke persconferentie zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen.

Meer informatie
Samenwerken aan de nieuwe Stationsstraat
De stichting toekomst Stationsstraat nam een aantal jaar geleden het initiatief om een herinrichtingsplan voor het karakteristieke kromme deel van de Stationsstraat te maken. Het plan werd bij de presentatie in juni vorig jaar goed ontvangen, maar maakte ook veel reacties los. Inmiddels heeft de gemeente het stokje overgenomen en wordt er gewerkt richting een definitief ontwerp.

Meer informatie
Geannuleerd: bijeenkomsten gemeenteraad 29 september
In overleg met het presidium is besloten dat deze bijeenkomsten niet doorgaan. Dit als gevolg van de aangescherpte overheidsmaatregelen om het coronavirus te bestrijden.

Meer informatie
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten