Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
2 september 2020
Kabinet staat stil bij maatregelen tegen verspreiding corona
De scholen zijn weer open, net als de horeca, sportclubs en musea. Het verschil tussen maart en nu is groot. Dit hebben we samen bereikt. Als we de basisregels blijven volgen, houden we corona onder controle. 

Meer informatie
Je taxussnoeisel is hard nodig in de 'strijd tegen kanker'
De jaarlijkse taxusinzameling van Stichting Taxus Taxi begon voorspoedig. De stichting wil nog steeds de doelstelling van 425.000 kilo behalen. De stichting kan dit alleen met jouw hulp! Aanmelden van je gesnoeide taxus kan tot en met 10 september.  

Meer informatie
Uitschrijvingen uit basisregistratie personen
Na onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij ingeschreven staan. Dat wil zeggen dat zij voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen. Burgemeester en wethouders van Boxtel hebben het voornemen betrokkene uit te schrijven. Dit doen ze op basis van artikel 2.21 en 2.22 van de wet Basisregistratie Personen, de BRP.  Als wij binnen vier weken na de datum van verzending van het voornemen geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij bovenstaande personen uit. Na uitschrijving kunnen zij geen beroep meer doen op de sociale voorzieningen in Nederland. Ook kunnen ze geen officiële documenten aanvragen.

Meer informatie
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten