topstrook
 

Klik hier indien de nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven

31 maart 2020

 
header
Corona Nieuws
     
 
Online training crisismanagement

Dit gratis 5-weekse programma bestaat uit verschillende online trainingen met als doel om in verbinding met elkaar, de huidige problematiek het hoofd te bieden. Modules die per week aan bod komen zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & samenwerken, Inspireren, innovatie & efficiëntie en Toekomstbestendig denken.

Het online trainingsprogramma kan gevolgd worden op het MKB ondernemersplatform. Wil je deze week nog starten? Dat is mogelijk! Volg de eerste module voor donderdag a.s., dan start om 14.00 uur een live Q&A. Meld je nu aan op www.mkblimburgondernemersplatform.nl én bekijk meteen de eerste video's.

Later starten? Dat kan, elke maandag begint een nieuw 5-weeks traject. 

Het MKB-Limburg Ondernemersplatform Corona crisis
De Corona crisis heeft een enorme economische impact. Geen enkele sector blijft ongeschonden. Om de crisis het hoofd te bieden is het essentieel dat we elkaar helpen waar mogelijk, dus dat doen we! MKB-Limburg heeft daarom in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief, online platform in het leven geroepen. Hier vind je informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg kosteloos.

Lees meer

Impact Corona crisis op bedrijfsleven in Limburg in kaart gebracht

MKB-Limburg en de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) hebben samen met Parkmanagement Midden-Limburg, de Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht (SIM) en Ondernemend Venlo een onderzoek laten uitvoeren naar de impact van het coronavirus COVID-19 op het bedrijfsleven in Limburg.

Lees meer

NOW-regeling klaar, loketten bijna open

Het kabinet wil tijdens de coronacrisis banen en inkomens van mensen beschermen. Daarom is op 17 maart een economisch noodpakket aangekondigd. Eén van de maatregelen is een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven die nu omzetverlies lijden.

 

Lees meer

MKB-Limburg Corona crisis aanpak

De impact van de Corona crisis op de Limburgse economie is groot. Meer dan ooit is verbinding met elkaar van groot belang. MKB-Limburg neemt haar rol als belangenbehartiger bijzonder serieus. Het is nodig dat we elkaar helpen waar nodig, dus dat doen we! 

Lees meer

Persconferentie 31 maart

Om 19.00 uur vanavond zal het kabinet een uitspraak doen over het verlengen van de coronamaatregelen die tot nu toe tot 6 april gelden. We gaan er van uit dat de maatregelen worden verlengd, de grote vraag is natuurlijk tot wanneer.

 
   
   
 
Meer informatie

MKB-Limburg Service Center: Postbus 910 - 6040 AX Roermond
www.mkblimburg.nl - info@mkblimburg.nl