Nieuwsbrief Leprastichting ▪ juli  2021

Coronacrisis extra heftig voor leprapatiënten in India

Wat als je benauwd en ziek bent door corona en niet wordt geholpen omdat je ook lepra hebt? Voor leprapatiënten in India is dit helaas op dit moment de harde realiteit. Voor medische hulp staan zij vaak achteraan in de rij of ze worden helemaal niet geholpen.
Lees verder

Knuffelen; een eerste levensbehoefte voor iedereen, wereldwijd!

Een troostende arm om je schouder of iemand spontaan een knuffel geven. Voor corona was dat heel normaal. Nu voelt het soms onnatuurlijk en laten de omstandigheden het niet altijd toe. Toch is knuffelen een eerste levensbehoefte. De Leprastichting lanceerde daarom 7 juli een online campagne waarin het belang van knuffelen centraal staat, voor iedereen, dus ook voor leprapatiënten. Heb je ook behoefte aan meer knuffelen? Via een link kun je een gratis boekje downloaden met daarin tips en adviezen om aan je dagelijkse hoeveelheid knuffelhormoon te komen. Inclusief tips van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve.
Vraag het gratis boekje aan

Jaarverslag 2020 - Uitdagingen overwinnen 

Het jaar 2020 zat vol ongekende uitdagingen. Toch bracht het ons ook interessante inzichten. Een oud Afrikaans spreekwoord vat dit mooi samen: “Rustige zeeën maken geen bekwame zeilers.” Flexibiliteit en creativiteit waren nodig om ons aan te passen aan constante veranderingen en nieuwe situaties. Dit gold zowel voor individuele medewerkers als de organisatie als geheel. Gelukkig bleek de Leprastichting in het afgelopen turbulente jaar over de hele linie een veerkrachtige, vooruitstrevende organisatie te zijn.
Lees haar jaarverslag
Wilt u uw dierbaren ontzorgen?
Maak dan een persoonlijk erfenisdossier waarin u al uw wensen voor uw nabestaanden vastlegt en waarmee u een helder overzicht geeft van uw bezittingen, financiën, verzekeringen, lidmaatschappen en overige zaken. Het erfenisdossier is een leidraad bij het laten opstellen van een testament of het afwikkelen van uw nalatenschap. Vraag het hier gratis aan. 
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Website Website
Email Email
YouTube YouTube

   
Copyright © 2021 Leprastichting Nederland, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail omdat u hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in nieuws en updates van de Leprastichting.

Our mailing address is:
Leprastichting Nederland
Wibautstraat 137k
Amsterdam, NH 1097 DN
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp