Kan je huisdier ook ziek worden?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Zes feiten over het coronavirus op een rij

Sinds de uitbraak van het coronavirus eind 2019 in China zijn er veel vragen. Wat is het coronavirus? Merk je meteen dat je besmet bent? En kun je het virus overdragen op je hond of kat?

 
 
Quest
 

TEST: hoeveel weet jij over Nederlandse zoogdieren?

Dus jij denkt dat je veel weet over de Nederlandse fauna? Dat valt waarschijnlijk vies tegen!

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Waar komt de drang om te winnen vandaan?

Is meedoen belangrijker dan winnen? Mooi niet! Als je aan een spel begint, telt er maar een ding: beter zijn dan de rest. Waarom willen we zo graag winnen?

 
 
Quest
 

Wat is er zo slecht aan snoozen?

Wist je dat snoozen verslavend werkt? Als we in slaap vallen maakt ons lichaam serotonine aan. Deze neurotransmitter kalmeert het lichaam en geeft een gelukzalig gevoel. Elke keer bij het indutten krijgen we dat gevoel. Daarom vinden we het zo lekker om de snoozeknop in te drukken. Maar verstandig is het niet.

 
 
Quest
 

Houd je brein scherp met de puzzelmixen van Quest

Wil je ontspannen en tegelijkertijd je brein scherp houden? Met de puzzelmixen van Quest ben je dagen zoet. Elk kwartaal krijg je een boekje boordevol hersenbrekers opgestuurd, waaronder beeldpuzzels, cryptogrammen en Questquizzen. Neem nu een abonnement en je krijgt de eerste puzzelmix op 3 maart in huis.

 
 
Quest
 

In Nederland mag je uit de gevangenis ontsnappen. En daarin zijn we niet uniek

Omdat de wens om vrij te zijn zo ingebakken zit in de mens, wordt een ontsnapping uit de gevangenis gezien als 'een uiting van de natuurlijke drang naar vrijheid'. En die uiting an sich wordt in ons land niet bestraft.