Coronavirus: wat mag wel en wat mag nog nietBekijk de webversie
Naar de website van Blue Hawks
Nieuwsbrief juni 2020
Afbeelding
Tijdens de Bijzondere Ledenvergadering is vorige week Rogier van Zon unaniem gekozen als nieuwe voorzitter. Voor deze eerste editie van onze vernieuwde nieuwsbrief heeft hij een voorwoord geschreven.
Lees het voorwoord
Stern Partyservice blijft onze sponsor
Stern Partyservice blijft onze sponsor
Met trots laten we weten dat Stern Partyservice ook voor de komende periode één van onze sponsors is. Deze fantastische catering- en partyservice uit Zwolle hangt ook het komende jaar zijn sponsorbord op ons hek. Daarmee helpt Stern Partyservice ons enorm. Help jij hun ook?
Help een handje
Coronavirus: wat mag wel en wat mag nog niet
Terwijl de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus steeds verder worden versoepeld, wachten wij nog altijd op het groene licht om dit seizoen alsnog wat wedstrijden te kunnen spelen. Gelukkig ziet het er hoopvol uit.
Lees de status
Nieuwe voorzitter voor Blue Hawks
Tijdens de Bijzondere Ledenvergadering hebben de leden van Blue Hawks gisteravond een nieuwe voorzitter gekozen. Met unanieme stemmen neemt Rogier van Zon per direct de taken over van Matthijs van de Ridder. De BLV werd vanwege de coronamaatregelen digitaal gehouden.
Lees een terugblik op de BLV
Toch op vakantie? Verdien geld voor Blue Hawks
Start met shoppen
Nog snel een last minute boeken? Of nog altijd op zoek naar een uitje in de zomervakantie? Boek via SponsorKliks en verdien geld voor Blue Hawks. Juist in deze tijd zijn alle inkomsten voor ons als club belangrijk. Daarom kun jij ons helpen door jouw online aankopen te doen via SponsorKliks.
Start met shoppen
Oproep: gastgezin gezocht
Voor een zeventienjarige honkballer uit Schoorl (Noord-Holland) zoeken wij een gastgezin. Hij gaat studeren aan het Deltion College in Zwolle en wil graag 3 dagen in de week bij een gastgezin wonen. En daarnaast meetrainen bij Blue Hawks. Heb jij een slaapkamer over? Stuur ons een bericht voor meer informatie.
Vertel me meer
Naar de website van Blue Hawks
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld. Of omdat je lid bent (geweest) van Blue Hawks. Kijk voor meer informatie op www.bluehawks.nl.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@bluehawks.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing