De nieuwsbrief van de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Het laatste nieuws van de vereniging in jouw mailbox. Ziet de email er niet goed uit?
Bekijk de email in je browser.
email_header.jpg

Coronavirusvreter Shycocan van Uwin werkt niet

Geachte Lezer,

Het bedrijfje Uwin in Almere claimt met een Indiaas apparaat het coronavirus te lijf te kunnen gaan, maar serieuze bewijzen dat deze zogeheten Shycocan werkt, zijn er niet. U leest erover op onze site.

Deze maand kregen we het verder aan de stok met Conny – Vanessa – Breukhoven. De zangeres deed op Instagram verslag van hoe ze haar hond Rocco een alternatieve ozongasspoelbeurt (blazen van ozongas in de anus) gaf en was niet gediend van de harde kritiek daarop van de VtdK.

Ook konden we melden dat de patiëntenvereniging Hartpatiënten Nederland (gevestigd in Roermond en niet te verwarren met de Hartstichting en het daaraan gelieerde patiëntenforum Hartenraad) ‘genezende edelstenen’ in de vorm van een hartje is gaan verkopen om de kas te spekken. Een claim die onbewezen is.

In de buitenlandrubriek onder meer aandacht voor Britse ouders die alternatieve therapieën uitproberen om hun kinderen van een autisme spectrum stoornis te genezen.

Mocht u deze lentedagen behoefte aan verdere verdieping hebben, dan is het bekijken van het VtdK-webinar ‘Sociale media: Goed voor de gezondheid’ nog altijd een optie.

Ten slotte kunnen we melden dat de tweede druk van Cees Renckens boek Met het vizier op Kackadoris nog steeds verkrijgbaar is. Het boek is hier te bestellen.

De links naar de artikelen vindt u hieronder.

We wensen u veel leesplezier toe.

De webredactie van de Vereniging tegen de Kwakzalverij

Shycocan.png

Coronavirusvreter Shycocan van Uwin werkt niet

Het bedrijfje Uwin in Almere claimt met een Indiaas apparaat het coronavirus te lijf te kunnen gaan; serieuze bewijzen zijn er niet.
Hond-Vanessa-Instagram.png

Vanessa is boos op anti-kwakvereniging

Connie Witteman (Vanessa) vertelt roddelpers dat haar hond Rocco herstelde na een alternatieve ozongasspoelbeurt; de VtdK gelooft het niet.
hartpatienten-nederland.png

Hartpatiëntenvereniging verkoopt edelstenen met 'genezende krachten'

Een gelukshartje van het edelsteen jaspis zou o.a. lever, maag, nieren en milt versterken, claimt een vereniging van hartpatiënten.
Autisme.png

Britten proberen alternatieve therapieën om autisme te bestrijden

Buitenlandrubriek met o.a.: Britten proberen alternatieve therapieën om autisme te bestrijden / Canadese media wonen antivax-webinar bij.
Copyright © 2021 Vereniging tegen de Kwakzalverij, All rights reserved.
Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief via onze site: www.kwakzalverij.nl

Our mailing address is:
Vereniging tegen de Kwakzalverij
Postbus 15682
Amsterdam, Noord-Holland 1001 ND
Netherlands

Add us to your address book
unsubscribe from this list   update subscription preferences