Nu met de juist gespelde namen :-)

8 finalisten nu bekend

Kunstenaar van het jaar 2021

Acht kunstenaars maken kans op de eretitel Kunstenaar van het jaar 2021. Het zijn in alfabetische volgorde: Lita Cabellut, Zoro Feigl, Iris van Herpen, Theo Jansen, Claudy Jongstra, Arno Kramer, Barbara Nanning en Michael Raedecker. De acht finalisten zijn uit vijfentwintig halve finalisten gekozen door een panel van circa honderd professionele kunstkenners. 

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw stem uit te brengen op één van de 8 finalisten: zo bepaalt u mede, wie Kunstenaar van het jaar 2021 wordt!
Ik stem meteen op mijn favoriet

10 - 11 oktober, Amsterdam

Als lezer van dit E-magazine nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de 10de editie van de Annual Dutch Art Fair (ADAF) op zaterdag 10 of zondag 11 oktober in het Amsterdamse World Fashion Centre.

Circa 100 professionele kunstenaars uit meer dan tien landen presenteren hier hun werk aan de bezoekers die het jaarlijkse evenement niet willen missen. Zij laten een dwarsdoorsnede zien van wat kunst vandaag de dag allemaal te bieden heeft; van brons, steen, keramiek en glas tot schilderijen, tekeningen en grafiek, van textiele vormgeving tot fotografie en conceptuele kunst. Op de ADAF is veelzijdigheid troef. De kunstenaars zijn bovendien ook niet zomaar de eerste de beste. De ADAF balloteert de deelnemers zodat kwaliteit en artisticiteit gewaarborgd zijn.

U krijgt 75% korting op uw tickets 
Als u op www.adaf.nl/tickets kortingscode E-MAG-20 gebruikt, ontvangt u een korting van maar liefst 75% op de reguliere ticketprijs. Dat betekent dat u voor slechts € 3,75 deze mooie kunstbeurs kunt bezoeken. Zien we u op 10 of 11 oktober? 
Ik kom graag naar de ADAF
Facebook
Website
U ontvangt deze nieuwsbrief als abonnee op het E-magazine van Stichting Kunstweek.
Wilt u uw e-mailadres wijzigen of de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
U kunt
 hier uw gegevens wijzigen of uw e-mailadres uitschrijven