NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

Corum koopt Nederlands FedEx-hoofdkantoor in Hoofddorp

De Franse vastgoedvermogensbeheerder Corum heeft in Hoofddorp het kantoor van FedEx voor 47,6 miljoen euro gekocht van AM Alpha.

Lees meer

Amvest koopt woontorens langs Maas van APF/Ares

Amvest Investment Management verwerft twee woontorens van 70 en 100 meter met 342 huurappartementen aan de Boompjes in Rotterdam. Amvest zal het project na oplevering turnkey kopen van APF International en Ares Management, eigenaren van het te slopen kantoor aan de Boompjes 60-68.

Lees meer

First Sponsor koopt hotelproject Hoog Catharijne

First Sponsor Group heeft een hotelontwikkeling in Utrecht Hoog Catharijne gekocht van Klépierre. De Singaporese belegger legt 26,38 miljoen euro neer voor ruim 11.600 m2 in het Poortgebouw.

Lees meer
(advertorial)

Vind uw nieuwe medewerk(st)er op Vastgoedmarktbanen.nl

Met ons grote en kwalitatief sterke bereik komt u snel en eenvoudig in contact met de beste kandidaten voor uw vacature. Uw vacature staat binnen 5 minuten online en wordt onder de aandacht gebracht via de website en nieuwsbrief van Vastgoedmarkt.

Plaats direct uw vacature >

ABN verkoopt leningenportefeuille aan Cumberland

ABN Amro heeft een overeenkomst gesloten met investeerder Cumberland over de verkoop van 75 vastgoedleningen met een gezamenlijke nominale waarde van ruim 200 miljoen euro. Cumberland heeft Attestor Capital aangewezen als beheerder van de leningen.

Lees meer

Deutsche Bank koopt Blaak 31 in Rotterdam

Deutsche Bank heeft voor één van zijn fondsen kantoorgebouw Blaak 31 in Rotterdam gekocht van Commerz Real Investmentgesellschaft.

Lees meer

Amsterdam in top 5 meest dynamische steden

Savills Investment Management (Savills IM) heeft Amsterdam aangewezen als de vierde meest geschikte stad voor commerciële vastgoedinvesteringen, na Londen, Parijs en Cambridge.

Lees meer

CBRE GI verkoopt SNS-hoofdkantoor Utrecht aan Anbang

CBRE Global Investors heeft zijn 65-procentsbelang in kantoor Hojel City Center 1 in Utrecht voor 102,148 miljoen euro verkocht aan SRLEV. Het gaat om het 40.022 m2 grote voormalige hoofdkantoor van SNS Reaal, nu verhuurd aan de Volksbank en Anbang-dochter Vivat.

Lees meer
(advertorial)

Probeer Vastgoedmarkt een maand gratis

Maak een maand lang gratis kennis; ontvang iedere werkdag de nieuwsbrief en krijg toegang tot de volledige website, inclusief de online versies van de magazines.

Ja, ik wil een gratis proefmaand >

‘De Tuinen’ niet in Chinese maar Russische handen

De Russische miljardair Mikhail Fridman koopt gezondheidsketen Holland & Barrett voor 1,8 miljard pond (bijna 2,05 miljard euro), meldt de koper in Britse financiële media. Vorige week werd A.S. Watson nog als potentiële overnamekandidaat genoemd.

Lees meer

Dura Vermeer ontwikkelaar Unilever-gebouw Wageningen

Unilever heeft Dura Vermeer geselecteerd als ontwikkelaar en bouwer van het Global Foods Innovation Centre. Het complex van 18.000 m2 komt op de campus van Wageningen Universiteit.

Lees meer

BPD bouwt collectieve woontoren Holon House

BPD gaat in Amsterdam de 70 meter hoge collectieve woontoren Holon House bouwen, zo bevestigt BPD-woordvoerder Marcel Dekker.

Lees meer
(advertorial)

Vastgoedmarkt Exploitatiewijzer 2017

Het ruim 200 pagina's dikke boek bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten.

Bestel het boek direct online >
 
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Manager Privatisation Vivo Wonen te Amsterdam (fulltime)
Assistent Vastgoedmanager BOG
Ontwikkelingsmanager Kantoren (Junior / Medior)

HET NIEUWS VAN

Frank van Min

 
Hoe overleef en groei je in een tijd waar veel organisaties kopje onder gaan? OAD en V&D stelden zichzelf deze vraag te laat. Ook bedrijven die zich bezig houden met verhuur en beheer moeten hier niet te lang mee wachten. Wat ga je doen? Zoveel mogelijk, als een one-stop-shop? Van de screening van een potentiële huurder van een winkelpand tot de invoering van een  inkomensafhankelijke huurverhoging in de sociale sector? Of kies je voor een niche? Bijvoorbeeld door uitsluitend buitenlandse studenten te matchen aan beschikbare woonruimte?
 
De beste keuze voor een bedrijf hangt af van verschillende factoren. Van hoe de vastgoedportefeuille eruit ziet van de eigenaren voor wie je werkt. Of hoe je specialistische kennis weet in te zetten en of je die kennis zelf in huis hebt, vrij beschikbaar is of moet inkopen. Kennis op het gebied van online processen, marketing, huurrecht, fiscaliteiten, prijsvorming en vastgoed (onderhoud), maar ook als het gaat om financiële en rapportage-eisen.
 
Ik denk dat nog veel meer oude bedrijven de komende jaren van het toneel verdwijnen. Ze zullen plaats maken voor nieuwe spelers die innovatief en flexibel met die factoren om kunnen gaan.
 
Frank van Min
Wolf Huisvestingsgroep

 

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.