Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 22 juli 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Countus kijkt terug op succesvol jaar
Countus Groep kijkt terug op een goed verlopen jaar. De totale omzet van de groep bedraagt nu bijna € 45 miljoen (€47,4 miljoen in 2014). De omzet per fte is met ruim 3% gestegen.
Lees meer
 
 
Rumoer in de maatschap 2016 (15) Reinheid, rust, regelmaat en recht
Roderik schonk zichzelf nog een jonge jenever in. Hij was in een melancholieke bui. Iets wat hem niet zo vaak overkwam. Gisteren was hij tweede geworden bij de strijd om de periodetitel. Hij had behoorlijk gebaald. Gelukkig was zijn vriend Koen vijfde geworden. Dat scheelde hem de nodige “vernederingen” tijdens hun vriendschappelijke potjes biljart.
Lees meer
 
Introductiecursus Vpb bij gemeenten en provincies 15 september 2016 | Utrecht Advertorial

Heeft u in uw functie met de Vpb bij gemeenten en provincies te maken en wilt u de basis onder de knie krijgen?
Tijdens deze cursus krijgt u in één middag inzicht in de algemene aspecten van de Vpb. U hoort aan de hand van praktijkvoorbeelden welke activiteiten fiscaal risicovol zijn en hoe u deze activiteiten fiscaal kunt beoordelen. Tevens wordt in hoofdlijnen aandacht geschonken aan grondbedrijven en Vpb.

Meer informatie ==>

 
Gosse Boon RA commissaris bij KPMG
KPMG heeft Gosse Boon benoemd als lid van de Raad van Commissarissen. Zijn benoeming, voor een termijn van vier jaar, vangt aan per 1 augustus 2016. De Raad van Commissarissen van KPMG bestaat volledig uit externe leden. De andere leden zijn Bernard Wientjes (voorzitter), Laetitia Griffith (vicevoorzitter), Jan Maarten Slagter en Jolande Sap.
Lees meer
 
 
NBA legt verschillende Standaarden ter consultatie voor
De NBA legt verschillende nieuwe, herziene en gewijzigde Standaarden ter consultatie voor. Het gaat om de Nederlandse Standaarden 4400N en 3100N en de gewijzigde controlestandaarden inzake bijzondere controleopdrachten (800-serie).
Lees meer
 
Kom kleur bekennen bij AV! Advertorial

Nieuwsgierig uit welke kleurenmix uw persoonlijke profiel bestaat?
Op dinsdag 11 oktober a.s. organiseert AV een vaardighedenmiddag in het Postillion te Bunnik. In plenaire en parallelle sessies leert u hoe u nog meer uit uw dagelijkse praktijk haalt door het gebruik van specifieke vaardigheden. Tevens ontvangt u op de dag een rapport van uw persoonlijke DISC-profiel ter waarde van 175 euro. Prijs inclusief vroegboekkorting: 250 euro.

Meer weten? Ga naar onze vaardighedensite ==>

 
Deutsche Bank sluit zich aan bij herstelkader rentederivaten
De Deutsche Bank sluit zich alsnog aan bij het herstelkader van de Derivatencommissie. De bank rondt haar eigen herstelkader volgens plan deze zomer af. Klanten van de bank ontvangen een additionele vergoeding indien zij beter af zijn met het herstelkader van de Derivatencommissie.
Lees meer
 
 
PwC ondertekent als eerste digitaal jaarrekening via SBR
PwC heeft op 8 juli jl. als eerste accountantskantoor een digitale jaarrekening en accountantsverklaring digitaal ondertekend. Wooncompagnie uit Hoorn heeft deze jaarrekening vervolgens succesvol gedeponeerd bij de Autoriteit Woningcorporaties. Dit is een primeur en belangrijke stap in de ontwikkeling van Standard Business Reporting (SBR), aldus het accountantskantoor.
Lees meer
 
 
Grootste prijsstijging koopwoningen in bijna 9 jaar
Bestaande koopwoningen waren in juni 4,6 procent duurder dan in juni 2015. Dat is de grootste stijging in bijna 9 jaar. Sinds juni 2013 is sprake van een stijgende trend van de woningprijzen.
Lees meer
 
 
Meer Nederlands vastgoed in handen van buitenlandse beleggers
Over de periode 2009 tot en met 2015 is het aandeel van buitenlandse partijen op de Nederlandse vastgoedmarkt sterk toegenomen. Het aandeel van beleggers uit Azië en het Midden-Oosten blijft achter bij beleggers uit Duitsland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
Lees meer
 
Vadebra Administraties winnaar Visma Buzzword Contest Contentpartner
Vadebra Administraties is een van de winnaars van de Visma Buzzword Contest. Via de actie wilde Visma Software antwoord krijgen op de vraag wat het buzzword van 2016 is.
 
Leasedag Opleiding
Deze leasedag biedt u zowel een integrale basiskennis als update over ‘leasing’. Twee inspirerende sprekers informeren u over verslaggevings- en fiscale aspecten op dit gebied. Deze kennis draagt bij aan een verhoogde kwaliteit van uw verslaggeving en biedt een basis om te signaleren en adviseren over het fenomeen leasen voor middelgrote en grote ondernemingen. Bijzondere […]
 
Beginnend Assistent Accountant voor de Samenstelpraktijk Vacature
Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn