Hoe gevaarlijk is het coronavirus voor zwangere vrouwen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

6 dingen die je wil weten over het coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich snel. Hoe gevaarlijk is het voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby's? En kunnen muggen het overdragen? Deze en meer prangende vragen beantwoorden wij. 

 
 
Quest
 

Dit is jouw moment: Quest zoekt goede vragen

Hij komt er weer aan: de grote vragenspecial van Quest. In de zomer van 2020 lees je de antwoorden op lekker veel uiteenlopende vragen. En die vragen mag jij insturen.

 
 
Quest
 

Deze vier onderzoekers zeggen bewijs voor een god te hebben

Bestaat er een god? Volgens de meeste wetenschappers valt dat nooit te bewijzen. Maar deze vier onderzoekers dachten daar anders over. Naar eigen zeggen vonden zij het bewijs dat er iets hogers bestaat.

 
 
Quest
 

Waarom is februari de schrikkelmaand?

Dit jaar hebben we eindelijk weer een 29 februari. Waarom moeten we hierna vier jaar wachten op de volgende schrikkeldag? En waarom is die altijd in de maand februari? Was december niet logischer geweest?

 
 
Quest
 

Dit is de beste methode om je vaatwasser in te ruimen

Hoe handig de vaatwasser ook is, hij is geregeld een bron van strijd. Grote kans dat jij wel eens met je huisgenoten in de clinch ligt over hoe je hem nu het beste inruimt. Dat is na het lezen van dit artikel verleden tijd. 

 
 
Quest
 

Wat gebeurt er met spinnen die je opzuigt met de stofzuiger?

Brr, een spin. Snel de stofzuiger erbij, dan hoef je 'm tenminste niet zelf op te pakken. Of kruipt zo'n beestje gewoon weer naar buiten? Nou, dat hangt ervan af.