Uw reis-specialist - ontdekken door te beleven!


Beste reisliefhebber,

Langzamerhand komt er weer hoop aan de horizon als het gaat om reizen! Na 2 maanden uitsluitend te moeten berichten over onmogelijkheden, kan er nu langzaam weer meer over mogelijkheden worden gesproken. Hieronder een aantal van deze positieve ontwikkelingen:
  • De IJslandse regering besloot gisteren, 12 mei, om de grenzen vanaf 15 juni weer te openen voor buitenlandse bezoekers. Er zullen enkele beperkingen en regels zijn, zoals een Covid-19 test op de luchthaven ofwel het tonen van een recent gezondheidscertificaat uit het land van herkomst, maar het is voor ons goed nieuws.
  • De Noorse regering zal vrijdag aanstaande in een persconferentie de 'roadmap' naar de terugkeer naar normaal uit de doeken doen.
  • Hurtigruten geeft aan op 16 juni met MS Finnmarken het eerste vertrek vanuit Bergen voor de reis langs de Noorse kust te hervatten. Elke afvaart zal apart worden beoordeeld en verdere details worden nog bekend gemaakt.
  • In Ierland heeft de regering een plan gepresenteerd en zal er vanaf 21 juli in stapjes de terugkeer naar normalisering worden begonnen. 
Met 'normaal' zal het 'nieuwe normaal' worden bedoeld; maar goed, ruimte, prachtige natuur, gezonde lucht en hygiëne was op onze bestemmingen al heel gewoon. Niet verwonderlijk dat het aantal Covid-19 gevallen in deze landen schril afsteken tegen de resultaten elders in Europa:
  • Aantal sterfgevallen (per 100.000 inw) n.a.v. Covid-19: IJsland 10 (2,7), Noorwegen 228 (4,3) , Finland 275 (4,9), West-Canada (Alberta & BC) 249 (2,6) u kent de getallen uit Nederland en we zullen u de Mediterrane scores besparen.
Natuurlijk is deze crisis niet plotsklaps voorbij en uiteraard kan er een terugval komen; maar we willen het niet nalaten om u ook eens prettig nieuws te sturen... Midzomernacht nadert en er gloort nu ook hoop aan de horizon...

Blijf gezond en hopelijk tot gauw! 

Het BBI Travel Team

12-Daagse Hurtigruten reis

Vaar over de klassieke postroute Bergen - Kirkenes - Bergen, op geselecteerde data in de periode oktober 2020 t/m maart 2021

Tweede persoon Nu € 99
 
8 Daagse winterweek Lapland

Echte belevenisweek in Lapland incl. meerdaagse huskytocht. Volpension en ook de vluchten zijn inbegrepen.

Nu vanaf € 2418 pp
 

Exclusieve aanbiedingen voor BBI Travel Corona voucher-houders

Wij zijn onze klanten erg dankbaar voor het accepteren van de i.s.m. SGR en ANVR in het leven geroepen BBI Travel Corona Voucher. Nu de eerste tekenen van hoop weer aan de horizon gloren, willen wij exclusief voor de houders van een BBI Travel Corona Voucher, een aantal voordelige aanbiedingen doen. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend te reserveren indien de betaling plaats vind met de door ons afgegeven Corona Vouchers.
 
Meer informatie

Op vakantie in Corona-tijd...

Welke concessies zijn we bereid te doen

Na talloze weken lock-down, die we in Nederland op intelligente wijze tot stand hebben gebracht, doet het prachtige voorjaarsweer menigeen de reiskriebels weer voelen. Logisch; we willen er uit, er weer op uit trekken, leuke dingen doen en beleven…

Er zijn collega reisorganisaties, die hun inventiviteit gebruiken om Corona-vakanties naar ‘All-Inclusive resorts’ aan...>

 
Lees verder
Verlangt u ook zo naar ontdekken door te beleven...?!
(wat Corona ook met ons deed)
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Canada
Finland