Slaaptips van de expert voor té vroege ochtenden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Voor het eerst mama: “Kerstomaten lust hij niet, een stift of kattenvoer daarentegen"
Mama-redactrice Celine werd in augustus 2019 voor het eerst moeder, van de überschattige Otis. Wat dat met haar deed en hoe zij nu als prille mama in het leven staat, deelt ze in deze column. Welkom in de wereld van Celine!
Lees meer
Slaaptips van de expert voor té vroege ochtenden
Te weinig slaap: het moet een van de meest besproken onderwerpen zijn onder mama’s. Want de redenen waarom kinderen ons ’s nachts uit onze slaap houden, zijn talrijk. We vroegen raad aan kinderslaapcoach Karen Claes!
Tips van de expert!
Kevin (29) kan er niet aan wennen dat zijn dochter om de week bij zijn ex woont
"Zodra Zoë naar haar mama was, wilde ik haar weer terug. De stilte in huis was ondraaglijk. In het begin belde ik haar dan weleens op, maar dat maakte het zowel voor Zoë als voor mij nog moeilijker. Vooral omdat we elkaar niet konden knuffelen."
Lees meer
Je kind afscheid leren nemen: zo doe je dat
Slaat je peuter ook altijd aan het huilen als je bij oma en opa moet vertrekken? Of is je kind 's ochtends aan de schoolpoort droppen altijd weer een nachtmerrie? Afscheid leren nemen is dan een goed idee.
Zo pak je het aan!
Een knip tijdens de bevalling: alles wat je moet weten
Een van dé grootste angsten voor toekomstige mama's? Een knipje of scheurtje tijdens de bevalling. Maar waarom wordt er tijdens het persen al eens geknipt? En wat is nu eigenlijk het beste: de schaar erin of een natuurlijk scheurtje?
Alle voor- en nadelen op een rij!
Graciela (39) verliet Argentinië voor Bart, een weduwnaar met drie kleine kinderen
"Ik werd niet alleen verliefd op Bart, maar ook op de vader die hij was. Het totaalpakket trok me zo ongelooflijk aan. ik wilde zo snel mogelijk ook de kindjes ontmoeten. Dus stelde Bart me voor om in augustus naar Spanje te komen."
Lees meer
COVID-19-vaccin: wat met kinderwens, zwangerschap of borstvoeding?
De Hoge Gezondheidsraad heeft officiële adviezen bekendgemaakt rond het COVID-19-vaccin en vrouwen die zwanger zijn, zwanger proberen worden of borstvoeding geven.
Alles op een rijtje!
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid