Nieuwsbrief van 15-1-19 6:55:00
Online bekijken

Themanieuwsbrief Vliesgevels

Creatieve gevels uit baksteen maak je met Signa

Signa is een innovatief gevelbekledingsysteem met ongekende mogelijkheden om creatieve gevels uit baksteen te creëren. Met Signa creëert u met gemak uw eigen baksteencompositie met kleuren, reliëf, formaat, metselverbanden, combinaties en patronen.

Aluminium vliesgevels van Hermeta geven wind, water en geluid geen kans

De uit aluminium en glas bestaande vliesgevels kennen binnen een gebouw een ruime toepassing. Vliesgevelconstructies worden gebruikt om het gebouw te voorzien van een wind-, water en geluidsdichte huid.  Daarnaast geeft de gevel ook het gezicht aan het gebouw. Hermeta Gevelbouw is een ISO 14001-gecertificeerde VMRG-leverancier en specialist in vliesgevels en gevelpanelen.

Bepaal de brandklasse en WBO van vliesgevels volgens spiegelsymmetrie

Artikel 2.68 van het Bouwbesluit geeft de brandklasse aan waar buitenoppervlakten aan moeten voldoen. Voorts geeft artikel 2.84 aan dat de weerstand op brandoverslag en branddoorslag gevels (en daken) moet worden bepaald volgens spiegelsymmetrie.
Themapagina vliesgevels

Nieuw op NBD: white paper Vliesgevels


Wist u dat het eerste vliesgevelsysteem al uit de 19e eeuw dateert? Dat, en nog veel meer wetenswaardigheden over vliesgevels, vindt u in de nieuwste white paper van NBD-Online. Download gratis het kersverse basiskennisartikel over Vliesgevels.
 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.