Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Cruise Informatie Avond

Geachte dames en heren,

Heeft u altijd al eens een cruise willen maken en bent u benieuwd naar wat u te wachten staat tijdens een cruise? Dan nodigen wij u van harte uit op 1 van onze informatie avonden in Rotterdam.

Op dinsdagavond 13 juni en 27 juni as. zullen wij bij Trattoria Borgo d`Aneto een uitgebreide presentatie geven over alles wat met cruisen heeft te maken. Natuurlijk zullen wij ook de verschillen tussen de rederijen bespreken. Daarnaast vertellen wij over het leven aan boord en komen de diverse vaargebieden aan bod.

Wij ontvangen u graag tussen half 6 en 6 uur met een aperitief. Vervolgens gaan we genieten van een Siciliaans 2-gangen menu. Tijdens de presentatie schenken wij nog een heerlijk kopje koffie. Na de presentatie heeft u voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De avond eindigt om ca. half 10.

De kosten bedragen 25 euro per persoon ( deze ontvangt u retour bij het maken van een reservering van een mooie cruise voor 30 juni 2017 ).

U kunt zich hier aanmelden!

Heel graag tot ziens op 13 of 27 juni as.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Canarische Eilanden & Madeira met AIDA Sol

10 september 2017 - Aida Sol - Canarische Eilanden cruise - al vanaf 649 euro per persoon

Niet te ver weg en toch heerlijke temperaturen, tijdens deze cruise met de AIDA Sol. Naast Lanzarote, La Palma en Tenerife is het ook op Madeira genieten. Bezoek op Tenerife de Teide, de hoogste berg van Spanje. Wilt u deze cruise combineren met een verblijf in 1 van de gezellige badplaatsen op Gran Canaria dan helpen wij u graag met het maken van uw hotel- en transfer reserveringen.

vanaf 649 €
Lees verder

Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Qatar

20 januari 2018 - MSC Splendida - Midden Oosten cruise - al vanaf 529 euro per persoon

Vaar mee met de MSC Splendida vanaf Dubai naar sprankelende steden in het Midden Oosten. Geniet van het spectaculaire Abu Dhabi, ontdek Bahrein en Doha en kom heerlijk tot rust op Sir Bani Yas Island. U kunt uw cruise compleet maken met een aantrekkelijk geprijsd all inclusive pakket. En wilt u graag wat langer genieten van de winterzon dan kunt u er makkelijk nog een paar nachten aan vast plakken in 1 van de vele hotels die wij aanbieden in Dubai.

vanaf 529 €
Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.