Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Cruise Informatie Avond

Geachte dames en heren,

Heeft u altijd al eens een cruise willen maken en bent u benieuwd naar wat u te wachten staat tijdens een cruise? Dan nodigen wij u van harte uit op 1 van onze informatie avonden in Rotterdam.

Op dinsdagavond 29 augustus, 5 september, 10 oktober en 28 november as. zullen wij bij Trattoria Borgo d`Aneto in Rotterdam en op maandagavond 30 oktober en dinsdagavond 31 oktober bij Bistro C`est Si Bon in Enschede een uitgebreide presentatie geven over alles wat met cruisen heeft te maken. Natuurlijk zullen wij ook de verschillen tussen de rederijen bespreken. Daarnaast vertellen wij over het leven aan boord en komen de diverse vaargebieden aan bod.

Wij ontvangen u graag tussen half 6 en 6 uur met een aperitief. Vervolgens gaan we genieten van een 2-gangen menu. Tijdens de presentatie schenken wij nog een heerlijk kopje koffie. Na de presentatie heeft u voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De avond eindigt om ca. half 10.

De kosten bedragen 25 euro per persoon ( deze ontvangt u retour bij het maken van een reservering van een mooie cruise ).

U kunt zich hier aanmelden!

Heel graag tot ziens op 1 van deze avonden.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Kennismakingscruise

22-11-2017 * 4 dagen Kennismakingscruise * Costa Favolosa * al vanaf 169 euro per persoon

Nog nooit een cruise gemaakt en toch graag een keer willen ervaren hoe dit is? Boek dan een 4 daagse cruise met de Costa Favolosa van en naar Barcelona. U kunt deze cruise uiteraard combineren met een of meerdere hotelovernachtingen in Barcelona.

Lees verder

Canarische Eilanden & Marokko

13-12-2017 * 11 dagen * incl. vliegreis en transfers * al vanaf € 1349,00 per persoon all inclusive

Ontdek Marokko en eilanden als Tenerife en Gran Canaria en geniet aan boord van de vele faciliteiten. En dat allemaal ook nog eens op basis van Premium All Inclusive aan boord van de Norwegian Spirit. Genieten in optima forma...

Lees verder

Culturele contrasten

15-09-2017 * MS Midnatsol * van Amsterdam naar Casablanca * al vanaf 699 euro per persoon

Vaar mee met Hurtigruten voor een praachtige zeereis van Amsterdam naar Casablanca. Bezoek Guernsey, ontdek het Spaanse La Coruna en de Portugese steden Leixoes en Lissabon. Na het prachtige Cadiz komt u aan in Casablanca. Geniet van de kleinschaligheid van het mooie MS Midnatsol tijdens de zeedagen.

Lees verder

Atlantische Eilanden

23-09-2017 * MS Midnatsol * Atlantische Eilanden * al vanaf 999 euro per persoon

Zo`n bijzondere reis wilt u niet missen. Met het MS Midnatsol van Hurtigruten vele eilanden in de Atlantische Oceaan ontdekken. Wat dacht u van Tenerife, La Gomera, bloemeneiland Madeira en de prachtige Azoren. Uw cruise eindigt in de Portugese hoofdstad Lissabon.

Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.