Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
De eerste Culturele Zondag van het jaar
CZ Maart UITMail XLBanner
In deze nieuwsbrief geven we alvast een preview van het programma MOVE 26-27 maart.
Het Culturele Zondag weekend staat helemaal in het teken van street culture. Street culture omvat alle kunstvormen die zijn ontstaan op de straat.


Benieuwd naar het hele programma?

Op www.culturelezondagen.nl ontdek je de volledige programmering en het overzicht van alle activiteiten in het interactieve blokkenschema

Kijk en volg Culturele Zondagen:
Instagram
Facebook
Youtube
 Meer informatie
Dance & Rap Battles in TivoliVredenburg
PH klein
Zondag zijn er dans en rap en battles. Tijdens dit battle-evenement nemen 16 dansers en 8 rappers het in 3 categorieën tegen elkaar op voor de eer en het prijzengeld. Naast de battles vindt ook de eerste editie van ‘Cypher Survivor: Bar-On-Bar Challenge’ plaats
 >>>
 
Q&A met street culture professionals
PH
Tijdens deze Q&A met professionals uit de culturele sector, kom je meer te weten over de verschillende carrières die je kunt hebben in de culturele sector. Want achter de schermen gebeurt misschien nog wel meer dan op het podium!
 >>>
DOX club open rehearsal: Girls In Woods
DOX Club Esme Elbers
Je krijg de unieke kans om een repetitie bij te wonen van de DOXClub: Girls In Woods! Er wordt intensief samen met jongeren gewerkt. Ze duiken samen volop in een thema door te praten, te improviseren en beelden te maken. Het resultaat vertalen ze naar een nieuwe theatertekst & voorstelling voor de doelgroep.

 >>>
 
Workshop: Hoe maak ik een voorstelling?
Workshop theater
In deze workshop leer je wat een artistiek leider precies doet. Ook wordt er besproken wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theaterstuk en dat is meer dan je misschien in eerste instantie denkt!
 
 >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst