‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
QCZ Queer

Culturele Zondag Queer: jezelf mogen zijn

Veelzijdig programma op diverse locaties in Utrecht

Zondag 8 oktober
Jij mag er zijn, wie je ook bent en hoe jij je ook identificeert. Op verschillende locaties in de stad beleef je queer cultuur. Ontmoet je leuke mensen, ga in gesprek of dans met elkaar. Een divers programma met o.a. literatuur, theater en historische stadswandelingen. Culturele Zondagen werkt deze editie samen met queer organisaties en instellingen die zich inzetten voor gelijke rechten en streven naar een veilig Utrechts uitgaansleven voor iedereen.

Wij organiseren deze Culturele Zondag in samenwerking met het Utrecht Queer Culture Festival. Blok alvast je agenda om er bij te zijn!
Ga naar de website
 
Screenshot at

Samen met UCQF

6 t/m 14 oktober
Van 6 tot en met 14 oktober vind het eerstse Utrecht Queer Culture Festival plaats in de stad. Dit jaarlijks terugkerend evenement in de week rondom Coming Out Dag op 11 oktober, heeft een grote diversiteit aan programmaonderdelen. Voor deze Culturele Zondag Queer werken we samen met het UCQF. 
 
GOSH Lady Marmalade by Rinse Fokkema Tish Bustillo

Gosh this is love!

Zondag 8 oktober
GOSH! (a Good Old Sexy Happening) takes you on a wild search for the meaning of love in a feminist world. Bustie La Tish brings together an eclectic troupe of fierce burlesque and drag stars, ready to bare their souls - and bodies - to make you laugh, cry and, more importantly, cheer loudly.
Bekijk het UQCF programma
 
Check het programma
   
WACHT rd batch High Res Melanie Lemahieu

WACHT - Wild producties

Zondag 8 oktober
WACHT is een voorstelling over de drang de wachttijd te verkorten. Over het leven wat groeit in de wacht, om te beginnen met wat komt als het wachten voorbij is. WACHT is een WILD Productie en wordt gespeeld, gezongen en gedanst door 17 trans- en genderqueer jongeren van 10 tot 19 jaar.
 
Lona

LÖNA music

Zondag 8 oktober
LÖNA’s melancholische sound is de perfecte Dark & Stormy cocktail. De tweeling mixt ijzige synthgeluiden met galmende gitaren en bemoedigende four-to-the-floor beats. Samen met teksten over o.a. het overlijden van hun vader, activisme en (LHBTI) liefde, is de LÖNA-formule compleet.
Check het programma
 
Check het programma
   
XYI

X Y I - Light

Zondag 8 oktober
Marleen Hendrickx speelt: X Y I - Light tijdens de Culturele Zondag Queer. Ze neemt je mee in een reconstructie van haar jeugd. Een indrukwekkend persoonlijk verhaal over opgroeien zonder écht te weten wie je bent. “Het is beter als je tegen niemand zegt wat je hebt.”
 
Screenshot at

Tano Rivers Live

Zondag 8 oktober
Met een uitgesproken visie over maatschappelijke constructies neemt Tano je op 8 oktober mee in een muzikaal onvergetelijke ervaring met harde teksten en melodieuze nummers samen met zijn band The River's Edge Collective.
Check het programma
 
Check het programma
   
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst