Nieuwsbrief van 18-4-19 7:00:00
Online bekijken

Een borrelende radiator, daar zit een luchtje in...

Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

Lucht en vuil in cv-installaties zijn een veelvoorkomend probleem. Voor een duurzame en efficiënte installatie is het daarom van belang om zowel een lucht- als vuilafscheider te plaatsen. Vaak gehoorde klachten zoals radiatoren die niet de voorziene warmte afgeven, storende borrelende  geluiden in de radiatoren en regelmatig handmatig moeten ontluchten, zijn allemaal toe te schrijven aan lucht in de installatie.

Heb jij een oplader? Waar kan ik mijn stekker kwijt? Die vragen kent iedereen...

Voor montage op, in, naast of onder het bureau presenteert Legrand Nederland een uiterst divers assortiment bureauoplossingen. Van Pop-up inbouwunits tot bureaublok, van inductielader tot tafelcontactdoos. Legrand heeft hiermee het antwoord op elke vraag.

Nieuw en verbeterd: Walraven Tweeschroevenbeugels

Door meer diameters aan het assortiment toe te voegen, de zekerheidssnelsluiting te perfectioneren en de rubberen inlage te verbeteren, kunnen we met kleine veranderingen een groot verschil maken. Walraven biedt de oplossing voor het bevestigen van alle geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen van koper, staal en kunststof!

Betrouwbare warmte met de terreinleidingen van REHAU

Nu verduurzaming wereldwijd steeds een belangrijker thema wordt, groeit de vraag naar hoogwaardige terreinleidingsystemen die de uitstoot van CO₂ minimaliseren. Beperkte energieverliezen combineren met optimale functionaliteit, dat is de kern van de voorgeïsoleerde systemen RAUTHERMEX en RAUVITHERM van REHAU..

Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid.
Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte extreem snel te koelen.

Real time communicatie met bewoners

Intratone vernieuwt bewoner-communicatie met een digitaal communicatiepaneel. Real time communiceren met bewoners. Op afstand en in real-time te managen. Zo is alle informatie altijd actueel en makkelijk aan te passen. Maak kennis met dit nieuwe systeem van Intratone en verbeter communicatie met bewoners.

Zendow#neo Premium ramen & deuren: voucher tot €300,-

Kies net als onze kampioenen voor kwaliteit op maat, stijlvol design en vakmanschap. Bovendien krijg je bij aankoop van Zendow#neo Premium ramen en deuren in kleur een voucher tot 300 euro voor de webshop van het Deceuninck-Quick.Step cycling Team. Deze actie is geldig tot 31 mei a.s.

NIEUW VERSCHENEN: VRKI RisicoClassificatie Uitgebreid module

De VRKI (Verbeterde Risicoklasse Indeling) is een instrument waarmee een globale risico-inschatting van diefstal en inbraak wordt gemaakt. Bij Vakmedianet is nu de nieuwe versie van de VRKI RisicoClassificatie Uitgebreid-module verschenen. Deze is gebaseerd op de VRKI 2.0 die 1 januari 2019 in werking trad.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.