Gawalo
Online versie
Cv-ketel Atag geschikt voor 30% waterstofbijmenging

Atag heeft op de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht een door KIWA gecertificeerde ketel geïntroduceerd die geschikt is voor 30% waterstofbijmenging. Het gaat om de i28CZ-H-ketel. 

Lees verder >
(advertorial)
alt
ONTDEK DE LG WANDUNITACTIE!
Interesse in de LG Standard Plus wandunits? Schrijf je dan nu in voor de Wandunitactie en profiteer het hele jaar van scherpe actieprijzen en ontvang de LG ThinQ-luidspreker ter waarde van €159,-. De unit beschikt nu ook over Nederlandse stembediening.
Biogasinstallaties hebben potentie voor de energietransitie

HoSt ontwerpt, bouwt en onderhoudt biogasvergisters. GtS behandelt biogas en ontwikkelde een eigen technologie om biogas op te waarderen. Specialisten van beide bedrijven vertellen hoe zij aankijken tegen de rol van biogas in de energietransitie.

Lees verder >
Drinkwaterleidingen en gezondheid

Drinkwaterleidingen in gebouwen transporteren drinkwater van het waterleidingennet naar de verschillende tappunten. Dat moet gebeuren op zo’n manier dat de kwaliteit en veiligheid van het drinkwater altijd is gewaarborgd. 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Slimste thermostaat nu met voordeel
Probeer nu EasyControl, de slimste thermostaat van Nefit Bosch, met een tijdelijk voordeel tot € 30,-. Dutch Design, met touchscreen van Titanium glas en Ambient Light. Zoneregeling via de app in te stellen voor 2 tot 20 vertrekken. Voor bijna elk cv-toestel en stadsverwarming.
Is BIM belangrijk voor kleinere installatiebedrijven? 

Voor wat betreft het werken in BIM is er een kloof tussen grote installatiebedrijven en de middelgrote en kleinere installateurs. De grote bedrijven vinden hun weg wel. Veel twijfel is er nog bij de kleinere bedrijven, met name die in de woningbouw. Vijf inzichten over BIM.  

Lees verder >
Cv-ketels hebben nog steeds onderhoud nodig

In Nederland worden jaarlijks nog honderdduizenden cv-ketels geïnstalleerd en miljoenen ketels onderhouden. Het onderhoud van de cv-ketels is niet significant veranderd de laatste jaren, maar de onderhoudsfrequentie neemt wel af. Waarop moet de cv-monteur vooral letten bij onderhoud?

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
DELABIE blikt tevreden terug op VSK

Tijdens de VSK 2020 was kennis delen belangrijk. Op de DELABIE-stand kon bijvoorbeeld worden ervaren hoe bij de ontwikkeling van productoplossingen de nadruk onder meer ligt op duurzaamheid.

Lees verder >
Vakbase W-installatie
Wat is een gasabsorptiewarmtepomp?

Gasabsorptiewarmtepompen zijn te vergelijken met elektrische warmtepompen. Een wezenlijk verschil is dat gasgestookte warmtepompen worden aangedreven met een gasvlam en niet met elektriciteit.

Lees verder >
Whitepaper
Warmtepomp versus waterstof

Lees alles over de verschillen tussen de waterstofketel en de warmtepomp.

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright