Gawalo
Online versie
Waterstof cv ketels voor 80 woningen

Tachtig nieuwbouwwoningen in Hoogeveen zullen volgend jaar verwarmd worden met cv-ketels op waterstof.

Lees verder >
(advertorial)
Itho Daalderop
Nieuwe HP-S 55 warmtepomp
Met de HP-S 55 van Itho Daalderop kan duurzaam verwarmd, gekoeld en warm tapwater bereid worden. Deze warmtepompen zijn zowel geschikt voor de nieuwbouw, maar passen ook uitstekend in de bestaande bouw. Hier kan de HP-S ook hybride worden opgesteld (met een cv-ketel van elk merk)
Van secretaresse naar servicemonteur

Sandra van Assen, servicemonteur bij Breman Woningbeheer Zuid in Weert maakte een opmerkelijke carrièreswitch. Ze was secretaresse en ging als zij-instromer het installateursvak in.

Lees verder >
Prefab voor werktuigbouw  

Technische Unie is bezig met het opzetten van een prefabdienst voor werktuigbouwkundige installaties. W-groothandel Rensa gooit het over een andere boeg en werpt zich op als logistiek ontzorger. 

Lees verder >
(advertorial)
Wasco
Wasco leidt je op!
Bij Wasco volg je nu opleidingen om je te specialiseren in duurzame energiesystemen: voor ISSO 72, ISSO 98 en F-gassen cat. II. Maar ook Inregelen van Cv-installaties, Toepassingen Warmtepompsystemen en Gezond Binnenklimaat.
Aanmelden Warmtepompen Innovatieroute Bouwbeurs

Tijdens de ‘Warmtepompen Innovatieroute’ op de Bouwbeurs in Utrecht geven experts van Itho Daalderop, BUVA en Remeha inzicht in de laatste ontwikkelingen van warmtepompen en afgiftesystemen. U kunt zich aanmelden om de route mee te lopen.

Lees verder >
Warmtepompcertificaat behalen bij de groothandel

Groothandel Wasco biedt sinds kort opleidingen aan voor het ontwerpen, realiseren en beheren van warmtepompen. Zo kunnen installateurs er het ISSO 72-certificaat halen voor grondgebonden warmtepompen en het ISSO 98-certificaat voor lucht-waterwarmtepompen.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Utiliteitsbouw: het juiste product op de juiste plaats

Opdrachtgever, architect, adviesbureau, groothandel of installateur; elke professional wordt vaak geconfronteerd met tijds- en gelddruk. We gunnen ons vaak geen tijd voor een onderzoek naar de beste leverancier, en vertrouwen op onze soms verouderde of beperkte kennis van de markt.

Lees verder >
Meten aan warmtepompen

Om een technische installatie optimaal af te stellen, of periodiek te controleren op een juiste werking, dient er vrijwel altijd te worden gemeten. Hoe zit dat precies bij warmtepompen?

Lees verder >
Blog
Leerlijn warmtepompen legt basis voor kennis duurzame technieken

De installatiewereld ziet meer en meer in dat kennis van warmtepompen onmisbaar is. Niet alleen is de warmtepomp in opmars. De basistechniek van de warmtepomp gaat ook zijn toepassing vinden in nieuwe duurzame technieken.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Warmtepompen: in 1 uur helemaal op de hoogte

Architect, installatieadviseur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie: blijf op de hoogte van de actuele warmtepomp-technologie en toepassingen.

Experts vertellen alles over de nieuwste ontwikkelingen tijdens de 'Innovatieroute Warmtepompen' op de Bouwbeurs.

Whitepaper
Energiebehoefte Gebouwen

Berekening van de energiebehoefte van een gebouw, welke variabelen spelen hierbij een rol. Daarover leest u meer in deze gratis whitepaper met enkele praktische voorbeeldberekeningen.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright