Fiets - nieuwsbrief week 46 - 2017
Fiets

Beste van twee werelden of twee keer niks?

Review Feedback Sports Omnium

Als wedstrijdrenner of fietser met ambities wil je in deze koude periode van het jaar het liefste optimaal opgewarmd aan de start staan bij je strandrace, veldrit of wintercompetitie. En dus heb je op wedstrijddagen waarschijnlijk standaard een fietstrainer in je auto liggen. Diehards kiezen voor losse rollen waarmee je snel kunt schakelen van opwarming richting de startlijn. De wat meer onzekere renner zit het liefst met zijn achterwiel vastgeklemd in de trainer. De Feedback Omnium Portable trainer is een mooie en vooral lichtgewicht combi van die twee.

Fiets

Lamp, camera en alarm ineen

Cycliq Fly6 en Fly12

In auto's kom je ze al vrij veel tegen: dashboardcams. Camera's die continu filmen en je kunnen helpen bij de bewijslast mocht je onverhoopt bij een aanrijding betrokken raken. Voor op de fiets is dat ook helemaal geen gek idee, bedacht een Australische fietsliefhebber nadat hij in 2013 werd beschoten met een katapult. Hij ontwierp een gecombineerde lamp/camera.

Fiets

Met de Specialized Crux

Three Peaks

Specialized heeft zich vanuit het mountainbiken en vervolgens via de weg snel in het wielerpeloton gemanifesteerd. In 2011 introduceerde het merk de Crux en zette daarmee de aanval in op de door Europese merken gedomineerde cyclocrossmarkt. Nu is het tijd voor de volgende stap: de nieuwe Crux beloofd een hardcore crossfiets te zijn.

Nu met gratis lamphouder!

HideMyBell actie

Veilig én in stijl onderweg? Kies net als Puck Moonen, Chris Froome, Laurens ten Dam en Niki Terpstra voor de HideMyBell! De meest gesoigneerde fietsbel combineert een fietscomputerhouder met een discrete bel. Geschikt voor alle gangbare navigatiesystemen. 

Speciale december-actie: nu met gratis universele lamphouder ter waarde van 12,95 euro.

Fiets
Fiets

Lekker aanmodderen

Cyclocross Gavere

Zondag 12 november werd de Cyclocross Gavere verreden, onderdeel van de Telenet Super Prestige-serie. Onder kenners wordt Gavere beschouwd als één van de mooiste crossen van het jaar. Met, vooral als het nat is, heel technische en gladde stukken. En nat was het zeker... Een beeld van de dag in 20 foto’s.

Fiets

Rolt grafeen ook beter in het zand?

Vittoria Terreno

Het toverwoord bij Vittoria is tegenwoordig grafeen: een materiaal dat, eenmaal verwerkt in de rubbermix van een band, moet zorgen voor minder rolweerstand en meer grip en duurzaamheid. Het zit nu ook verwerkt in de volledig nieuwe lijn gravel- en crossbanden van het merk. De TERRENO is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes met drie verschillende profielen: Dry, Mix en Wet. Wij probeerden de Dry- en Mix-banden.

Fiets

Vind het juiste zadel

Zadelfijn

De zoektocht naar het voor jou perfecte zadel kan een gebed zonder eind zijn. Verschillende fitting-systemen beloven uitkomst te bieden. Maar welke is het beste? Tijd voor een vergelijkend warenonderzoek.

Fiets

Video review

Sensa Giulia CXD

Dat is lang geleden! Niet zozeer dat er een Sensa 'cyclocrosser' voor ons staat, maar wel dat deze Giulia CXD van carbon is. De laatste tien jaar waren ze uitsluitend van aluminium.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer