27 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Cycloon bezorgt alleen nog post en brievenbuspakketten, stopt met pakketbezorging
[Nieuws] Bezorgdienst Cycloon – sinds 2022 onderdeel van platform bol – gaat reorganiseren en stopt met het bezorgen van pakketten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Bol: ‘Nog steeds onze ambitie om last mile verder te verduurzamen’
[Nieuws] Het nieuws dat bezorgdienst Cycloon stopt met pakketbezorging is ook een hard gelag voor bol, dat met de acquisitie van Cycloon in 2022 zelf ook in last mile pakketbezorging stapte.
twitter facebook linkedin
lees verder
CIRRO E-Commerce en YourSurprise tonen hun internationale succes tijdens het CrossBorder Event 2024
[Advertorial] CIRRO E-Commerce, een wereldwijd een van de grootste en meest innovatieve vervoerders op het gebied van crossborder e-commerce, liet een opmerkelijke indruk achter tijdens de 11e editie van het CrossBorder Event in Utrecht op 17 september. Samen met aanbieder van gepersonaliseerde cadeaus YourSurprise presenteerde CIRRO E-Commerce een boeiende casestudy over innovatieve logistieke strategieën voor internationale uitbreiding.
image
image
Het redesign van ... Assem
[Interview] E-commerce organisaties vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Wat zijn de verwachtingen? Is het design gevalideerd? En welke lessen heeft het opgeleverd? Voor deze refresh sprak Twinkle met Ewoud Frielink, chief digital & technology officer bij Omoda en Assem.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Aldi stopt met kassaloze super in Utrecht
[Nieuws] Supermarkt Aldi heeft de stekker getrokken uit het kassaloze experiment in Utrecht. De winkel stond daar ruim twee jaar, maar sluit nu de deuren vanwege hoge investeringen.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Twinkle 100: hét overzicht van e-commerce in Nederland komt er weer aan!
[Advertorial] Jaarlijks rangschikt e-commerce vaktitel Twinkle de online topverkopers in Nederland naar omzet. Op 10 oktober 2024 wordt de nieuwe Twinkle100 gelanceerd tijdens Shopping Today. Wil jij weten wie de online topverkopers zijn? En wat hun ontwikkelingen zijn? Wil jij graag een online analyse van deze spelers?
image
image
Interesse in mogelijke doorstart Game Mania
[Nieuws] Er hebben zich enkele tientallen geïnteresseerde partijen gemeld voor een mogelijke doorstart van retailer Game Mania in Nederland.
twitter facebook linkedin
lees verder
Keynoteprogramma van Shopping Today compleet
[Advertorial] Op 10 oktober is het zover. Dan komen de e-commerceprofessionals van Nederland bij elkaar om te luisteren naar 60 praktische kennissessies en 3 fantastische keynotesprekers: Richard de Hoop, Pieter Zwart van Coolblue en Oscar Hundman van bol. Al meer dan 1000 e-commercespecialisten hebben een ticket voor Shopping Today op 10 oktober. Zit jij daar nog niet bij?
image
image
Just Eat Takeaway.com bezorgt seksspeeltjes voor Lovehoney Group
[Nieuws] Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com heeft een samenwerking aangekondigd met Lovehoney Group. De bezorger gaat in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Denemarken seksspeeltjes bezorgen voor dat bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.