ELF Voetbal nieuwsbrief van 27-02-2020
Dé Ajax-comebacks in Europa

Al honderden Europese avonden beleefde Ajax, aan de Middenweg, op het Stadionplein en intussen alweer heel wat jaren op de ArenA Boulevard. En over alle uithoeken van het oude continent, natuurlijk. Donderdagavond heeft het kwakkelende Amsterdamse team een comeback nodig zoals ze er nog maar weinig hebben beleefd. Ter inspiratie voor Ajax – Getafe halen we er een paar onder het stof vandaan!


Lees verder
Tim Krul en de loodzware jacht op lijfsbehoud met Norwich City

Norwich City speelt vrijdagavond (21:00u) in het eigen Carrow Road Stadium de lastige thuiswedstrijd tegen Leicester City. De werkgever van Tim Krul staat nog altijd op de laatste plaats van de Premier League en moet dringend punten gaan pakken in de strijd tegen degradatie.

Lees verder
Ter ere van aardbeiendag: Leuke voetbalversprekingen!

Iedere dag is inmiddels bijzonder op zijn eigen manier en 27 februari is aardbeiendag. Kunnen wij daar iets met voetbal mee verzinnen? Daag ons niet uit.. Het thema? Versprekingen. 

Lees verder
Samenvatting Real Madrid - Manchester City (1-2)

Manchester City heeft een knappe overwinning weten te boeken op bezoek bij Real Madrid. In de achtste finale van de Champions League kwam de ploeg van Pep Guardiola eerst op achterstand, maar kwam via Kevin de Bruyne en Gabriel Jesus langszij. Bekiijk de samenvatting van het duel hieronder.

Lees verder
Speel de Bayern München Quiz!

Het is vandaag de verjaardag van de Duitse topclub Bayern München! Dat is reden voor een klein feestje in de Allianz Arena. Weet jij alle vragen over de grootmacht uit Beieren goed te beantwoorden? Test snel je kennis!

Lees verder
Tussen wie staat Dries Mertens op de topscorerslijst van Napoli?

Met zijn doelpunt tegen Barcelona is Dries Mertens samen met Marek Hamsik de nieuwe all-time topscorers van Napoli. Wie staan er nog meer op de lijst?

Lees verder
De Ole Gunnar Solskjaer Quiz!

Ole Gunnar Solskjaer was woensdag jarig en mocht een flink aantal kaarsjes uitblazen. Hoe oud hij is geworden, gaan we niet verklappen. Dat is namelijk de eerste vraag van een quiz over de Noor, die door ELF Voetbal is samengesteld. De vragen leiden je door de hele loopbaan van de trainer van Manchester United. Heel veel succes!

Lees verder
Onder de loep: Joey Veerman

Joey Veerman heeft in korte tijd naam gemaakt in de Eredivisie. De Volendammer is de vormgever van sc Heerenveen. Als de middenvelder zo door blijft gaan kan een vervolgstap niet lang uitblijven. We namen zijn spel van dit seizoen onder loep.

Lees verder
De topscorers van de Championship

Waar de druk bij de Premier League-clubs immens hoog is, zijn de schouders bij de Championship-spelers eveneens loodzwaar. Promotie zou immers een grote zak met geld betekenen. Wie zijn de vijf topscorers op een niveautje lager?

Lees verder
Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen21-03-2020
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Bayern München - Eintracht Frankfurt21-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Schalke 04 FC - Augsburg FC21-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - FC Union Berlin21-03-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Borussia Dortmund - Bayern München21-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com