Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

smarttrainer uit middensegment

Review: Elite Direto

De Elite Direto is een direct drive smarttrainer uit het middensegment, met prima specs voor een mooie prijs. Afgelopen periode hebben we deze trainer getest, tegelijk met de nieuwe Wahoo Kickr Core. Een vergelijkbare trainer, voor een vergelijkbare prijs. De review van de Core volgt binnenkort. De nieuwe Tacx Flux die je hier ook mee zou kunnen vergelijken is ook onderweg.

Fiets

Alleskunner?

Canyon Neuron CF

Je hebt maar plaats voor 1 bike in je schuur. Je rijdt graag vette trails in de bergen, maar ook vaak een rustig rondje over de dijk. Wat voor fiets zou jij bouwen? Met deze gedachte gingen de ingenieurs van Canyon aan de slag. De nieuwe Neuron CF is het resultaat. Het beste van beide werelden voor een aantrekkelijke prijs. Hans Becking gaf hem de sporen in Portugal!

Fiets

Africa Classic

Wildlife spotten vanaf je mountainbike

Of je nu een beginnende of getrainde fietser bent, Africa Classic heeft met de Tanzania Classic en Uganda Challenge een editie die past bij jou. Mountainbike in 6 dagen 400 of 600 km over de mooiste dirt tracks door prachtige wildlife gebieden.

Met jouw deelname steun je Amref Flying Doctors en draag je bij aan een betere gezondheid in Afrika. Ga je mee?

Nieuwste nummer

Fiets december

In deze editie van Fiets:

  • Test: 4 lichte racers met schijfremmen
  • Test: Toertochtbikes. Heb je voor een toertocht wel een specifieke fiets nodig en waar let je op
  • Techniek: uitgekeken op je ouwe karretje? Een paint job doet wonderen
  • Reisverhaal: Val di Sole in Italië
  • Niki Terpstra interview: Ahoy blijft iets speciaals
  • Voeding: het belangrijkste is wát je eet
  • Ook in deze editie weer 16 pagina’s professioneel wielrennen / powered by Procycling
Fiets
Fiets

Levensreddend?

Specialized ANGi

Specialized komt met helmen met valdetectie, ANGi noemen ze dit concept. De Angi zit achterop je helm en is gekoppeld aan sensoren in de helm. Zodra je de helm koppelt aan je telefoon zal een app je vanaf dat moment in de gaten houden. Gaat het tijdens een rit mis dan wordt er nadat de timer afloopt automatisch een bericht met je gps coördinaten gestuurd naar vooraf ingestelde contacten.

Fiets

advertorial

NIEUW: Isaac Vitron Disc

Comfortabele geometrie en strakke rijeigenschappen bepalen de Vitron identiteit. Zijn hoge voorbouw resulteert in een prettige fietspositie. Ook voor de genietende fietser levert Isaac een full carbon model met schijfremmen dat daadkrachtig rijgedrag vertoont. Verkrijgbaar vanaf € 1.999. Kijk op isaac-cycle.com/vitron-disc voor meer informatie.

een verfrissend cadeau!

Ontvang een sixpack à BLOC Ultralight IPA

 Op de redactie van Fiets houden wij wel van een goede kop koffie, een lekker stukje appeltaart óf een ijskoud biertje na onze rit. Deze nieuwe Ultralight IPA van à BLOC bevat slechts 1,2% alcohol maar heeft de volle smaak van een IPA. Je ontvangt nu zes nummers Fiets + een gratis sixpack à BLOC Ultralight IPA voor slechts €29,50! 

Fiets
Fiets

Zwift x Wahoo x Maats

Daag een prof uit

Donderdag 6 december kun je bij Maats in Amsterdam proberen een prof te verslaan. Drie renners van de Roompot ploeg staan daar op je te wachten om je een poepie te laten ruiken.

In samenwerking met Zwift en Wahoo wordt dit gratis evenement georganiseerd. Je maakt kans op het winnen van een Wahoo Kickr Power trainer.... ook als je Nick van der Lijke, Etienne van Empel of Jesper Asselman niet weet te verslaan.

Fiets

Advertorial

Agu Essential

De Essential lijn vormt het kloppende hart van alle AGU collecties. De lijn bevat producten om van jouw rit een toprit te maken, ongeacht wat voor fietser je bent. AGU is dagelijks bezit met innovatie voor het bieden van optimale bescherming en werkt uitsluitend met de beste technische materialen zodat je optimaal kunt presteren ongeacht het weer. Hoe koud het ook wordt deze winter: We´ve got you covered!

Fiets

Advertorial

Never not riding

365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 53x11. Altijd op de pedalen, met zon of regen. Never not riding! 

Naast het It's in the stars shirt en de sweater lanceren wij een nieuwe samenwerking met La Machine: Never not riding!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer