Jezelf inhouden als het om chips gaat is ontzettend lastig.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Waarom gaat een zak chips altijd leeg?

Je houdt een filmavondje. De zak chips ligt op tafel. Je neemt je voor om maar een paar chipjes te pakken, maar stiekem weet je wel dat je jezelf voor de gek houdt. Die hele zak gaat leeg. Waarom kun je je niet beheersen?

 
 
Quest
 

Feit of fabel: haren komen donkerder terug als je ze afscheert

Lichaamshaar kun je beter niet afscheren, want dan komt het alleen maar dikker en donkerder terug. Komt dit goedbedoelde advies je bekend voor? Er klopt alleen niks van.

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Kunnen honden zich schuldig voelen?

Eigenaren van honden zeggen vaak dat ze het kunnen zien als hun hond zich schuldig voelt. Ze hoeven de omvergegooide afvalbak niet eens te zien, uit het gedrag kunnen ze al afleiden dat de hond iets stouts heeft gedaan. Maar wat vindt Rakker van zijn eigen gedrag?

 
 
Quest
 

5 briljante tips om slimmer te lijken

Heb je het idee dat mensen je niet zo slim vinden? Geen nood, daar is wat aan te doen. Volg deze 5 tips op en voor je het weet denken mensen dat je een echte slimmerik bent.

 
 
Quest
 

Wie had dat gedacht: wolven kunnen ook apporteren

Onderzoekers aan Stockholms Universitet (Zweden) deden een bijzondere ontdekking: wolvenpups vinden het ook leuk om te apporteren. Lange tijd werd aangenomen dat alleen honden dat deden.

 
 
Quest
 

Zo verandert een man als hij dagelijks de pil slikt

In de anticonceptiepil zitten twee hormonen die de menstruatiecyclus van een vrouw regelen: oestrogeen en progesteron. Ook in het lichaam van een man komen deze hormonen voor, maar dan in lagere concentraties. Een paar pillen kunnen bij een man dan ook niet zoveel kwaad. Maar wat als hij de pil dagelijks zou slikken?