Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief oktober 2016

Wat betekent duurzaamheid voor u?

Maandag 10 oktober bruist het in heel Nederland van de duurzame activiteiten. Het is dan namelijk de Dag van de Duurzaamheid. Een mooi moment om eens stil te staan bij de vraag wat duurzaamheid voor u betekent. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en bouwen daarom energiebewust.

Doet u mee?
Particulieren, bedrijven en maatschappelijke organisaties laten komende maandag zien dat duurzaam leven en werken niet alleen noodzakelijk, maar ook inspirerend is. Wilt u weten wat er allemaal te doen is of zelf een activiteit aanmelden? Ga dan naar www.dagvandeduurzaamheid.nl. Tips om duurzaam te leven vindt u op http://samensnellerduurzaam.nu/
 

90 bewoners en internationale hapjes: Doe Mee Café was een succes!

Wonen naar je zin. Dat doe je vooral in een schone buurt waar je je veilig voelt en waar je leuk contact hebt met je buren. Toch? Samen met bewoners werken wij dagelijks aan een prettige woonomgeving. Een mooi voorbeeld zijn de hoogbouwflats in Ede Zuid. Daar werd op 29 september jl. het tweede Doe Mee Café georganiseerd, voor en door bewoners. De avond werd bezocht door zo’n 90 bewoners, die zelf voor internationale hapjes hadden gezorgd. 18 bestaande buurtinitiatieven passeerden de revue, waaronder de vlindertuin bij de Willem Marisflat en de moes- en balkontuinen bij de Elskamp. Bewoners konden langs de activiteiten lopen voor meer informatie. En daarnaast hun eigen wensen voor nieuwe buurtinitiatieven kenbaar maken. De avond heeft mooie, nieuwe wensen opgeleverd, waaronder een bank voor ouders op het speelveld naast de voetbalkooi en samen oud en nieuw vieren. Meer weten over onze buurtprojecten? Kijk dan eens op www.woonstede.nl/projecten-in-de-wijk
 

Hennepkwekerij? Geef het aan ons door!

Regelmatig treffen wij hennepkwekerijen aan in onze woningen. U begrijpt dat wij dit onder geen enkele voorwaarde kunnen toestaan! Hennepkwekerijen zorgen voor (brand)gevaarlijke situaties in de woning en maken de buurt onveilig. Als een hennepplantage ontdekt wordt, gaan wij altijd over tot ontruiming van de woning en komt de huurder 5 jaar niet in aanmerking voor een sociale huurwoning.

Vermoedt u dat er bij u in de buurt hennep wordt gekweekt? Dan kunt u dit (anoniem) bij ons melden via http://www.woonstede.nl/melden-woonfraude-hoe-het-werkt of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. 

 

Nieuwe bewoners woontoren Veenderhorst

Na 38 eengezinswoningen hebben nu ook de 28 appartementen op Woonpark Veenderhorst in Veldhuizen nieuwe bewoners. De nieuwe woontoren aan de Nederhorst is qua ontwerp een zusje van de vier andere torens. Alle woningen zijn aangesloten op bio-energiecentrale de Vallei. In totaal komen er 102 woningen op het terrein waar vroeger de Luynhorstflats stonden. Begin volgend jaar wordt gestart met de bouw van nog eens 36 eengezinswoningen, die waarschijnlijk nog voor de zomer van 2017 worden opgeleverd. Naar verwachting worden deze huizen eind dit jaar, begin volgend jaar via huiswaarts.nu geadverteerd.

Kijk voor meer informatie op: www.woonstede.nl/Veenderhorst
 

Te koop: Nijeveld 49 in Ede

Ruime eengezinswoning met diepe achtertuin op het zuiden en eigen berging. De woning ligt in een kindvriendelijke wijk en dichtbij scholen en winkels. De woning heeft 3 slaapkamers, een moderne badkamer en is recentelijk voorzien van nieuw stucwerk en een laminaatvloer. 

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Meer info op Funda
Copyright © 2016 Woonstede, Alle rechten voorbehouden.

Telefoonweg 36 • 6712 GD Ede • Uitschrijven voor deze nieuwsbrief.