Kanonnen in actie!
Shapovalov
Op de tweede dag van het 49e ABN AMRO World Tennis Tournament wordt het smullen voor de fijnproevers. Met titelverdediger Andrey Rublev, de als vijfde geplaatste Denis Shapovalov en toernooifavoriet Stefanos Tsitsipas in actie is het tijd voor de grote kanonnen in Rotterdam Ahoy. 
Lees verder
Goede start voor Koolhof en Skupski​​​​​​​
Hurkacz
De Nederlander Wesley Koolhof en de Brit Neal Skupski openden de 49e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament in het dubbelspel met een overwinning op het Russische duo Karen Khachanov/Andrey Rublev: 5-7, 7-5, 10-7.

​​​​​​​
Lees verder
Mackenzie McDonald vliegt door Ahoy
Verslag Mackenzie
Mackenzie McDonald bereikte als eerste speler de tweede ronde van het ABN AMRO World Tennis Tournament. De Amerikaan, 49ste op de ATP-ranking, versloeg binnen 65 minuten de als achtste geplaatste Georgiër Nikoloz Basilashvili: 6-3, 6-2. Over vechtlust had de 26-jarige McDonald niet te klagen, want hij vloog zelfs in het net.
Lees verder
Online Photobooth: ga ook op de foto met Tsitsipas!
Online liveshow
Terwijl je de wedstrijden kijkt, kun je op de foto in onze online photobooth. Neem je beste pose in (of upload een foto vanaf je telefoon of computer) en poseer met onze spelers of het speciale centre court dit jaar! 
​​​​​​​
Ga naar de photobooth
Terugblik op 2003 met Raemon Sluiter
Raemon Sluiter
Het ABN AMRO World Tennis Tournament viert volgend jaar het 50-jarig jubileum. Nederlands grootste en oudste tennistoernooi kent een roemruchte geschiedenis. Een terugblik naar 2003 met de finaleplaats van Raemon Sluiter.
Lees verder
Achter de schermen: Stadionspeaker Jamie Trenité 
Achter de schermen
De schijnwerpers van het 49e ABN AMRO World Tennis Tournament zijn uiteraard gericht op de toptennissers. Maar wie zijn de mensen die de sterren laten stralen? Vandaag deel 3 in ‘Achter de schermen’: Jamie Trenité, stadionspeaker in Ahoy. 
Lees verder
Alleen nog tickets beschikbaar voor vandaag en morgen!
Tickets
De sessies voor woensdagavond tot en met de finaledag zijn uitverkocht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de overige sessies. WIl jij er bij zijn? Koop dan snel je tickets!



​​​​​​​
Tickets
Rijzende ster Tallon Griekspoor: op weg naar de top-50  
Griekspoor
Zijn ‘generale repetitie’ bij het 49e ABN AMRO World Tennis Tournament verliep gisteren nog niet vlekkeloos (verlies in het dubbelspel), maar Tallon Griekspoor was gisteren blij dat hij in elk geval meters had kunnen maken op het centre court in Rotterdam Ahoy. Vandaag mag Griekspoor, de nummer 62 van de wereld, proberen zijn opmerkelijke opmars van afgelopen jaar een vervolg te geven. ​​​​​​​
Lees verder
Bekijk nu het online programmaboek
Programmaboek
Eens maar nooit weer. Of toch? Lees hoe Richard Krajicek niet kan wachten tot Ahoy weer bruist deze week. Of wat het prijzengeld is voor deze bijzondere 49e editie en met hoeveel ATP punten de spelers naar huis kunnen gaan. Je leest alles terug in het online programmaboek.  
Lees meer over het toernooi
Duurzaam tennissen met de Renewaball
ABN AMRO Renewaball
Duurzamer tennissen? En of dat kan, met een wereldprimeur: de Renewaball. Deze volledig circulaire tennisbal is gemaakt van oude tennisballen en 100% biologisch vilt, afkomstig van Europese schapenwol. 
​​​​​​​

Ga naar Renewaball
Het 'jaar van de doorbraak’ voor Egberink en Van de Zandschulp
Duoportret Botic en Tom
Profspelers Botic van de Zandschulp en Tom Egberink zijn ‘gek’ van het spelletje, maar hebben ook te maken met grote twijfels, diepe teleurstellingen en opperste euforie: “in geen enkele carriere is het alle dagen feest”

Lees het ​​​​​​​interview
Bekijk de laatste sportheadlines van het AD
AD Sportnieuws
Je leest bij het Algemeen Dagblad het hele jaar door tennis nieuws. Navigeer hieronder naar de laatste sport headlines!

Lees meer