Bekijk en bestel: Dag van de Muntset 2022
Beste meneer / mevrouw Do
Utrecht is 900 jaar een stad en dat moet gevierd worden! Als speciaal eerbetoon aan de Domstad staat de Dag van de Muntset dit jaar in het teken van deze verjaardag. Alle sets bevatten acht Nederlandse euromunten en een unieke penning. Ieder set bevat een kopernikkelen penning, maar in de oplage zitten ook honderd zilveren penningen willekeurig verspreid. De sets met zilveren penning zijn te herkennen aan de sticker op de verpakking. Wie weet bent u een van de gelukkigen!

Speciale Dag van de Muntset in het teken van Utrecht
In 1122 kreeg Utrecht officieel stadsrechten: in 2022 is dit precies 900 jaar geleden. Utrecht is een van de oudste steden van Nederland en is nog steeds een belangrijk verbindingspunt. Vooral de gezellige grachtjes en werfkelders maken Utrecht tot een geliefde stad, met de Domtoren als het letterlijke hoogtepunt. Genoeg redenen voor de Koninklijke Nederlandse Munt om deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

De unieke penning bevat een grafische weergave van de belangrijkste highlights van de stad. Op de keerzijde staat het logo van 900 jaar Utrecht afgebeeld en ook het munthuisteken en muntmeesterteken ontbreken niet. Bestel uw Dag van de Muntset en wie weet bent u een van de honderd gelukkigen met een zilveren penning

P.S. Hopelijk kunnen we u volgend jaar weer verwelkomen op de Dag van de Munt bij de Koninklijke Nederlandse Munt, voor het eerst in ons nieuwe pand in Houten!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Dag van de Muntset 2022
Privacy  •  Voorwaarden