Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster!
 
Dag van de trage weg
Op zaterdag 16 oktober kan je opnieuw de trage wegen in Ingelmunster ontdekken tijdens 'de dag van de trage weg'.
Start om 13.30u. aan het schuttershuisje (Waterstraat 6), waar je kan deelnemen aan een wandel- of fietstocht.
Reveil
Op maandag 1 november is er om 17u. het herdenkingsmoment 'Reveil' op de begraafplaats. Samen met lokale muzikanten en artiesten zorgen de leerlingen woord en muziek van Art'Iz voor een sfeervol herdenkingsmoment. Breng ook jouw lichtje of kaars mee en draag zo bij tot de golf van warmte die dit moment verspreidt.
 
Rotonde Meulebekestraat - Ring
Het Agentschap Wegen en Verkeer is bezig aan de heraanleg van de rotonde Meulebekestraat - Ring. De werken verlopen vlot, waardoor de volgende fase al start op maandag 18 oktober. Vanaf dan werken ze aan de westelijke helft (kan Ingelmunster). Tijdens deze fase kan je enkel rechts afslaan komende van de Ring kant Kortrijk naar Meulebekestraat, kant Meulebeke.
Kort nieuws
- Op vrijdag 22 oktober is er de dag van de jeugdbeweging met een ontbijt op het marktplein, een escape game in de kerk en een afterparty in JH Kontrabas.

- Wie zich in een financieel moeilijke situatie bevindt, kan elk jaar een korting krijgen op de verwarmingsfactuur van het Sociaal Verwarmingsfonds. De toelage per huishouden bedraagt maximaal 210 euro. Opgelet! Je moet de toelage aanvragen in het sociaal huis binnen de 60 dagen na de levering. Dit kan elke werkdag tussen 9u. en 11u. Meer info

- Op woensdag 3 november trekken we samen door het centrum van Ingelmunster voor een griezelige lampionnentocht.

- Op donderdag 25 november is er opnieuw een spetterend seniorenfeest!

- Het gemeentebestuur is op zoek naar een medewerker bij de poetsdienst.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven