Maak van je website een succes

Webversie
 
 
 
banner
 
 

Dagdeal: cursusboek Starten met WordPress

Maak van je website een succes

 

WordPress is het populairste systeem om websites mee te maken en te beheren. Het wordt door ruim een derde van alle sites op internet gebruikt! Met het boek Starten met Wordpress leer je alles wat je moet weten om van je website een succes te maken.

Profiteer alleen vandaag van 50% extra korting. Je betaalt tot morgenochtend 10:30 uur slechts € 19,95 (inclusief verzendkosten*) in plaats van € 39,95. De korting is verwerkt in de link. De voorraad is beperkt, dus wees op tijd!

 
Klik hier voor meer informatie op de pagina.
 
 
 

Wat krijg je?
Dit boek schenkt aandacht aan alle belangrijke onderdelen van WordPress. Van installatie en beheer tot plug-ins en zoekmachineoptimalisatie, echt alles wat je nodig hebt komt aan bod! Daarbij gaan we uiteraard ook in op de inhoud van je site en het verfraaien ervan met foto’s en video’s.

Wat leer je?
We leggen uit hoe je de juiste keuzes maakt bij het vinden van een geschikte provider. We bespreken de beheerdersomgeving, waar je alles binnen WordPress kunt regelen. Voor het schrijven van berichten en maken van pagina’s gebruik je de visuele editor waarin je met blokken leert werken. We bespreken categorieën en leggen uit hoe je tags gebruikt om de onderwerpen in berichten mee aan te duiden, en hoe je een heldere menustructuur maakt. Welk thema past het best bij je site en waar vind je de beste plug-ins? Tot slot leer je de fijne kneepjes van optimalisatie en essentiële maatregelen ter beveiliging.

Een greep uit de onderwerpen:

  • WordPress-site installeren
  • Je site configureren
  • Zo vul je je website
  • Thema’s en plug-ins
  • Optimalisatie en onderhoud
  • Beveiliging
  • Handige extra's

Korting!
Bestel het boek nu voor € 19,95 (in plaats van € 39,95), dan krijg je het zo snel mogelijk in de bus. De aanbieding is geldig tot morgenochend 10:30.

 
Klik hier voor meer informatie op de pagina.
 

* We verzenden uitsluitend binnen Nederland en België. Ben je woonachtig in België? Dan bedragen de verzendkosten voor een losse editie € 4,-.

 
 
 
 
E-mail
Dit e-mailbericht is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
 
 
Uw gegevens
Wijzig mailvoorkeuren
Klantenservice
Privacy Statement
 
 
Social Media
 
 
 
U ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.