De wekelijkse nieuwsbrief voor en door de secretaresse. Nieuws, tips en leuke uitjes.
Kun je de nieuwsbrief niet lezen, klik hier voor de online versie.


DIRECTIESECRETARESSE.NL   06/03/2023

Dagje uit in Giethoorn van A tot Z - Actief bedrijfsuitje

Giethoorn van A tot Z is een actief dagje uit en van A tot Z geregeld. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. Boek een gezellige dag met uw collega's in het prachtige waterrijke Giethoorn. Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten en om heerlijk van te genieten. Hier kunnen jullie nog jaren over na blijven praten.
Boek nu een dagje uit in Giethoorn!

 

Unieke Groepsreis Valencia - Catamaran Tour, Jetskien

Samen met uw collega's genieten van een unieke groepsreis in Valencia? Tijdens deze reis geniet u van heerlijke gerechten tijdens de Tapas Tour, gaat u lunchen bij een van de hipste strandtenten, maakt u een Catamaran Tour en geniet u van een echt Spaans Paella diner. De stad Valencia staat de laatste jaren in onze top 3 van groepsreis bestemmingen.
Boek deze unieke Groepsreis naar Valencia!

Divider
Banner
Divider

Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribbenitel

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is het Vriendinnen weekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten, ontbijt, bbq of gourmet en lekkere plate. Alles er op en er aan dus dat wordt lekker genieten en relaxen!
Boek nu dit Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribben!

 

Romantisch nachtje weg - 2 dagen romantiek in Maastricht

Zin in een romantisch nachtje weg in Maastricht met je geliefde? Een heerlijk nachtje weg in een van de moderne kamers en start de volgende dag met een uitgebreid ontbijt. Ontdek de mooie binnenstad met de leuke boetieks en conceptstores of strijk neer bij een van de vele restaurants of terrassen die de stad rijk is. Trek na de tijd nog even een fles bubbels open op de kamer en geniet van het verrassingspakket.
Ga weer eens een Romantisch nachtje weg en kom naar Maastricht!

Divider

32-uurs onbezorgd vergaderen met teambuildingsactiviteit op de Veluwe    

2 dagen vergaderen inclusief een teambuildingsactiviteit naar keuze. Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergader locatie aan tot 100 personen.
Kom onbezorgd vergaderen met teambuildingsactiviteit op de Veluwe!  

 

2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee    

Vergaderen aan het strand in Egmond aan Zee doet u met dit 2-daags vergaderarrangement. Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand of relaxen in het wellness center of even een duik nemen in het zwembad. Deze schitterende 4-sterren locatie aan de kust heeft alles in huis voor een uitstekende zakelijke bijeenkomst.
Boek dit arrangement aan het strand in Egmond aan Zee!  

 

32- uurs vergaderarrangement - Meerdaags vergaderen op een Kasteel    

In een 14e eeuws oud kasteel in Brabant, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur. Wij bieden u een compleet 32 uurs vergaderarrangement met overnachting!
Boek dit compleet vergaderarrangement met een overnachting op een kasteel!

Divider
Banner
Divider
https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/68inVksHFDAmOBdDYKdXat7Mp7ibiOWuKubdagWH/