Nieuwsbrief van 14-11-17 6:40:00
Online bekijken

Het dakluik met de hoogste isolatiewaarde | Duurzame oplossing voor plat dak | Hout en zink als ideale combi

DEMAXX: het Storax dakluik met de hoogste isolatiewaarde van 6.3

Sinds de in 2015 door de overheid aangescherpte energieprestatiecoëfficiënt (EPC) voor nieuwbouwprojecten, ligt de eis voor de Rc-waarde voor daken niet meer op 4,5 maar op 6,0. Deze wijziging leidde tot ingrijpende wijzigingen in de detaillering, vooral voor de kleinere dakvlakken. 

Economisch de meest duurzame oplossing voor het platte dak

De afgelopen jaren groeit het marktaandeel van EPDM dakbedekking onverminderd door. Waar 10 jaar geleden 10% van de daken in Nederland met EPDM werd bedekt, is dit inmiddels gestegen tot ruim boven de 20%. Deze exponentiele groei is te verklaren doordat de unieke producteigenschappen van EPDM bij een steeds groter publiek bekend worden. 

NedZink NOVA en hout: een uitstekende match

Hout en zink zijn twee natuurlijke en duurzame materialen die esthetisch prima met elkaar matchen. Het nieuwe kantoor en de bedrijfskantine van houtbereidingsbedrijf Leegwater in Heerhugowaard bewijzen dat maar weer eens. 
De daken met verticale felsbanen NedZink NOVA combineren uitstekend met het antracietkleurige behandeld hout van Leegwater waardoor de karakteristieke panden een eigentijdse, fraaie uitstraling krijgen.

Veilig het dak op met Gorter dakluiken

Dakluiken van Gorter: innovatief, veilig en duurzaam. Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden. De dakluiken bieden toegang tot een dakterras of kunnen als vluchtluik worden toegepast. 

Brandveilige dakafvoeren voor volvulsystemen

Daken van bedrijfspanden en winkelcentra zijn vaak niet bestand tegen grote hoeveelheden regenwater. Dit moet dus zo snel mogelijk worden afgevoerd. De ACO GM-X JET dakafvoeren van ACO zijn speciaal bedoeld voor volvulsystemen en zijn daarnaast brandveilig. Deze dakafvoeren bieden daarom de uitkomst voor zowel winkelcentra als utiliteitsbouw.

Frameloze zonnepanelen voor RHEINZINK felsdaken

RHEINZINK-PV is een extreem vlak en op de felsbaanbreedte afgestemd solarsysteem. Met speciaal ontwikkelde montageklemmen worden de panelen eenvoudig op de felsnaad bevestigd. Dit zeer stijlvolle en frameloze systeem zorgt voor een optimale integratie van de zonnepanelen in een felsdak. De pv-panelen worden gemonteerd op een dubbele staande fels. 

FOAMGLAS biedt 25 jaar garantie op platte daken

Met PlatDak25 en de nieuwe FOAMGLAS® T3+ lanceert FOAMGLAS® een volledige dakopbouw voor platte daken, die in meer dan 1 opzicht uniek is. Dat het systeem een garantie van 25 jaar meekrijgt is zelfs een absolute Europese primeur.

Gratis white paper "Dakbedekkingen, baanvormig, bitumen" nu te downloaden

Nieuw basiskennisartikel over bitumineuze dakbedekkingen nu gratis op NBD-Online. Bitumineuze dakbanen voor de afdichting van platte en hellende daken bestaan uit bitumen of een combinatie van bitumen en kunststoffen (gemodificeerd bitumen) dat is aangebracht op een drager (inlage, cachering).
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.