Nieuwsbrief van 19-9-17 6:49:00
Online bekijken

Daglichtoplossing met een extra strakke verzonken plafondplaat

Daglicht met een extra strak design  

De Solatube lost daglichtvraagstukken op. Niet alleen vraagstukken met daglicht gesitueerd onder het dak. Nee, de toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Door de gevel, door de grond, of meters moeten verlengen, niets te moeilijk voor Solatube. Deze veelzijdige daglichtbuis heeft nu een nieuwe afwerking; de ‘verzonken’ plafondplaat.

Star-Sky veranda daklicht van Heruvent 

Het veranda daklicht type StarSky is een vlakke lichtkoepel die voorzien is van gelaagd veiligheidsglas en brengt veel licht onder uw veranda en in de aangrenzende ruimte. Het daklicht is zeer laag en vrijwel niet zichtbaar vanaf het maaiveld. De montage is eenvoudig omdat het glas reeds op de opstand is verwerkt.

VELUX introduceert 's werelds eerste lichtkoepel met gebogen glas

De nieuwste lichtkoepel van VELUX is het eerste ter wereld met gebogen edge-to-edge glas. De VELUX koepel gebogen glas is een elegante en innovatieve oplossing.
Dankzij het gebogen ontwerp wordt regen van het glas afgevoerd, waardoor de lichtkoepel geschikt is voor volledig platte daken. “Deze lichtkoepel is een mijlpaal voor de plat dak-markt. 

G-RAIL elektrisch bediende gordijnrailsystemen van Goelst

Automatische gordijnrails geven luxe en comfort. De G-RAIL® elektrische gordijnrailsystemen van Goelst zijn fluisterstil, krachtig en eenvoudig te koppelen aan elk domoticasysteem. Dankzij het geïntegreerde G-RAIL® CAN-BUS systeem is het tevens mogelijk om, met één enkele afstandbediening, meerdere elektrische gordijnrailsystemen te verbinden en te bedienen.

Panovista Max: weids panorama mét doekzonwering, zonder storende kabels of geleiders 

Moderne woning ontworpen rond glas-op-glas hoekraam met zicht op de natuur. Het prachtige uitzicht vanuit de woonkamer van deze woning in het Nederlandse Goes was voor de architect dé uitdaging om zijn ontwerp rond uit te werken. Het resultaat: een groot glas-op-glas hoekraam waarmee de bewoners aan uitzicht naar buiten niks hoeven in te boeten. 

De vlakglazen daklichten voor een groots panorama

Vlakglazen daglichtproducten onderscheiden zich ten opzichte van andere dakvensters door het strakke ononderbroken glasoppervlak, wat een groots panoramazicht oplevert. Vlakglasproducten zijn dan ook goed toepasbaar in een woon- en werkomgeving met een strak design.

Dag- en kunstlicht verenigd in het grootste platdakraam

‘Illumy by Luxlight’ innoveert in de wereld van platdakramen. Dag- en kunstlicht zijn vanaf nu namelijk verenigd in het grootste dakraam. Zo is er op ieder moment het meeste daglicht met een natuurlijke lichtkleur in de woning. Dit heeft een positief effect op het welzijn, wooncomfort en de gezondheid van de bewoners. 

Glazen dak entree New Atrium glasdicht

Naast het WTC aan de Zuidas van Amsterdam is de uitbreiding van kantoorgebouw New Atrium in volle gang. Brakel Atmos legde onlangs de laatste hand aan het glasdak boven de nieuwe entree. Het atriumgebouw bevindt zich tussen kantoortorens en zal – zodra de uitbreiding gereed is – een uitnodigende, prettige entree naar de kantoren zijn.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.