Nieuwsbrief van 27-3-18 6:36:00
Online bekijken

Dakramen en lichtstraten: licht, lucht, ruimte!

Structureel uitzetraam Lumera voor free form gebouwen

Het architectonische Lumera uitzetraam van Kingspan|Brakel Atmos is ideaal voor integratie in structurele glasdaken. De Brakel® Lumera is een ventilatieraam dat in allerlei vormen, waaronder trapeziumvormig, ingebouwd kan worden onder een hoek van 0-90º. De openingshoek van het raam ten opzichte van de base is variabel met een maximum van 90º. Hierdoor is de Lumera geschikt voor zowel dagelijkse ventilatie als rook- en warmteafvoer.

Unieke combinatie daglicht en kunstlicht

Daglicht en kunstlicht, het een kan niet zonder het ander. Vaak worden er verschillende keuzes gemaakt per ruimte betreft de verlichting. Die keuzes hangen af van de intentie van de ruimte, maar dat beide factoren onmisbaar zijn is een feit. Hoe ideaal zou het zijn als je daglicht en kunstlicht kan combineren waardoor er slechts een afwerking aan het plafond benodigd is?

Werp een blik in de toekomst voor de verbouwing van start gaat

Met je laptop op schoot of door een VR-bril een virtuele rondgang maken door je huis zoals het eruit ziet na een geplande renovatie: het kan vanaf vandaag met ‘MyDaylight’ van VELUX, ’s werelds eerste app voor het visualiseren van daglicht in woningen. Binnen tien minuten is in een digitale simulatie in 360˚ of virtual reality te zien hoe het ontwerp uitpakt voor de hoeveelheid daglicht in huis.

Is dit de grootste vlakkelichtkoepel van Nederland?

Bijzonder aan deze stijlvolle lichtstraat is de grote glazen overspanning. Met slechts één slanke ondersteuningskoker, in dezelfde afwerking als de zichtzijde van de opstand, wordt een breedte tot maar liefst 7,60 dagmaat behaald. Door een slim en gemakkelijk koppelsysteem wordt deze lichtstraat in 2 prefab delen geleverd, waardoor de plaatsing op het dak net zo makkelijk blijft als al onze andere producten.

Unidek Aero Dakraamkozijn: montage van dakramen zonder raveling

Het Unidek Aero Dakraamkozijn is een oplossing voor het plaatsen van dakramen zonder raveling. Het aanbrengen van extra gordingen of slapers is niet nodig waardoor ook aan de binnenzijde van de woning een strak eindresultaat wordt gerealiseerd. Dit stelkozijn is voor alle gangbare Velux en Fakro dakramen beschikbaar.

Beloopbaar platdakraam van FAKRO: dakterras en dakraam in één

Steeds vaker fungeren platte daken als een functioneel dakterras in Nederland en ze zijn een toevoeging aan het bestaande woonoppervlak. Hoe mooi is het om een dakterras te creëren waar men vrij op kan lopen en waar ook nog eens daglicht door naar binnen komt? FAKRO springt hier slim op in met een platdakraam speciaal voor dakterrassen. Dit dakraam is voorzien van versterkt glas, zodat er op gelopen kan worden.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.