Nieuwsbrief van 28-3-17 7:15:14
Online bekijken

Dakramen en Lichtstraten: VELUX wint CES Award | Moderne afwerking Solatube daglichtbuis | Nieuw beglaasd dakluik

VELUX Active met Netatmo wint twee CES Awards

VELUX Active met Netatmo is de winnaar geworden van twee prestigieuze CES Awards tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De awards werden toegekend in de categorieën ‘Smart Home en Eco-ontwerp’ en ‘Duurzame Technologieën’. Tijdens de CES Unveiled, een vooruitblik op de Consumer Electronics Show 2017 kondigde de VELUX Groep haar samenwerking aan met het revolutionaire smart home bedrijf Netatmo. Met de VELUX Active met Netatmo willen beiden bedrijven het binnenklimaat in gebouwen verder verbeteren.

De nieuwe, moderne afwerking van de Solatube daglichtbuis

Techcomlight heeft op de BouwBeurs een nieuwe afwerking van de Solatube daglichtbuis geïntroduceerd.
Het betreft de vierkante plafondplaat. Perfect voor mensen die van een modern design houden. Naast het uitgebreide assortiment ronde plafondplaten, is er nu ook een vierkante plafondplaat. Deze nieuwe vierkante plafondplaat van Solatube maakt gebruik van een rond naar vierkante reflectiebox bekleed met onze 99.7% reflecterende laag. 

Zeer goede isolatie met driedubbel HR+++ isolatieglas

Begin dit jaar heeft Gorter het nieuwe beglaasde dakluik met driedubbel HR+++ isolatieglas geïntroduceerd.
Een zeer goed geïsoleerd dakluik met veel voordelen, uitermate geschikt voor toegang tot dakterrassen en daktuinen. Inmiddels is het dakluik op meerdere locaties geplaatst en mede dankzij een extra maatvariant is er veel vraag naar dit product.

Extra groot prefab dakraam Vlakkelichtkoepel XL

Heruvent bv uit Cuijk heeft op de Bouwbeurs haar extra grote vlakke lichtkoepel gepresenteerd. Dit prefab dakraam wordt net als de standaard vlakkelichtkoepel compleet in één geheel geleverd. De HR++ of triple beglazing zit hierbij al verwerkt in de opstand.

'Daglicht is echt natuurlijk bepalend voor de stemming en prestatie van mensen'

Op NBD-Online besteden we elke maand aandacht aan een ander thema. De maand maart is de maand van de Dakramen en Lichtstraten. We voelen in maart diverse specialisten aan de tand en vragen naar de laatste trends in Dakramen en Lichtstraten. Aan het woord is JET BIK: specialist in dakramen en lichtstraten, die eind 2016 een revolutionair rond dakraam introduceerde.

Het grootste platdakraam met de kleinste inbraakkans

Luxlight produceert het grootste platdakraam voor de particuliere woningsector. Tevens is dit het best beveiligde platdakraam op de Nederlandse markt. In 2009 was Luxlight de eerste producent die serieus werk maakte van inbraakbeveiliging. Nog steeds zet het bedrijf uit Westerhoven de trend op veiligheidsgebied. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.