Nieuwsbrief van 9-1-18 6:30:00
Online bekijken

Dampdichte gevelbekleding voor Limburgse woontoren

Dampdichte gevelbekleding voor woontoren midden in Kerkrade

Midden in het centrum van Kerkrade is een splinternieuw appartementencomplex verrezen. Een opvallend hoog, taps toelopend rond gebouw met NedZink NOVA Pro-Tec. Het duurzame zinkproduct met het mooie patina vormt het hoofdbestanddeel van de gevelbekleding van de chique woontoren.

De constructieve kracht van beton en de stijlvolle uitstraling van natuursteen

Samen met een betonproducent ontwikkelde Nibo Stone een methode voor prefab natuursteen bouwelementen waarin de stijlvolle uitstraling van natuursteen wordt gecombineerd met de constructieve kracht van voorgespannen beton. Omdat Constructief Natuursteen altijd onder dezelfde condities wordt gemaakt, kan men zeker zijn van een constante en gegarandeerde kwaliteit.

Nobelwood biedt volwaardig alternatief voor tropisch hardhout

NobelWood® wordt gemaakt van naaldhout met FSC-keurmerk, een hernieuwbare grondstof. Het hout wordt gemodificeerd met biopolymeren afkomstig uit de afvalbiomassa van rietsuikerstengels. Na droging en polymerisatie is het voordien zachte naaldhout duurzaam, sterk en stabiel geworden.

Duurzaam en kleurrijk bouwen met Rockpanel Colours

Bij duurzame architectuur draait alles om het construeren van gebouwen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. De huidige trend is om gebouwen te ontwerpen met milieuvriendelijke bouwmaterialen en processen die meegaan tot het einde van hun levenscyclus.  

Veelzijdige keuze met de gevelplaten van Steni voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie

Met gevelplaten van Steni kunt u precies de kleur, uitstraling, vorm en oppervlaktestructuur kiezen die passend zijn voor uw ontwerp - ongeacht of het gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie. Alle Steni gevelplaten bestaan uit een met glasvezel gewapende polymeercomposiet met een kern van gemalen kalksteen.

Grote bewegingsvrijheid met kunststof gevelbekleding

Het gevelbekleding tijdperk maakt veel veranderingen door de afgelopen jaren. Milin B.V. signaleert een verschuiving in het materiaal dat gebruikt wordt, hout verliest langzaam zijn monopolie. Steeds meer woningeigenaren, ontwerpers en architecten kiezen, dankzij vooruitstrevende technieken, voor alternatieve afbouwproducten. Bekijk voor meer informatie over Milin de nieuwe bedrijfsvideo via de onderstaande link.

4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.