‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 12. juni 2022 :  Anbefaler
 
 
Danæg-formand trak sig efter kritisk brev - fløjkrig i gang blandt producenter
Kritisk brev fra næsten halvdelen af Danægs danske ægproducenter var medvirkende til, at selskabets formand trak sig med øjeblikkelig virkning.
Ny virkelighed truer danske pensionister - pengene risikerer at smuldre
Holder udviklingen på investeringsmarkederne stik resten af året, står størstedelen af de danske pensionsopsparere til en afkastlussing, når året er omme. For pensionister kan udviklingen betyde færre penge til at betale stigende husleje, elregninger og dagligvarer.
DSV-topchef har skiftet holdning til langsigtede klimamål
DSV barsler med nye, kortsigtede klimamål, men også på den lange bane kan der være noget på vej. Det fortæller topchef i interview med MobilityWatch, hvor han også kommer ind på det grønne pres, der skal lægges på underleverandører.
Klumme
 
Korn er blevet et gidsel i krigen
20 millioner ton korn er ufrivilligt lagret i Ukraine. Samtidig peger en ny foruroligende rapport fra FN på, at verden kan være på vej mod en global fødevarekrise.
Uden tonnageskat vil Danmark blive drænet for kompetencer, forudser Jacob Meldgaard
Ekspertgruppe med Axcel-stifter i spidsen gransker de danske støtteordninger, herunder tonnageskat. Afskaffelse af ordningen vil medføre en ”åreladning af kompetencer” fra Danmark, siger formand for Danske Rederier til ShippingWatch.
Investorernes lykke ligger for enden af motorvejen
DE NYE JAGTMARKER: En stagnerende og til tider negativ befolkningstilvækst i Midtjylland er anført af en ny motorvej vendt til vækst. Nu skal Silkeborg passe på med ikke at ”drukne i egen succes,” lyder det fra den daglige leder af den lokale Nordicals-mægler.
Advokat indfrier karrieredrøm med sjældent topjob i C25-virksomhed
Der er få juridiske chefstillinger i landets største virksomheder, konstaterer advokat, der trods oddsene har landet et af de sjældne topjob hos Lundbeck. Her vil han kigge advokatbudgettet efter i sømmene, men det er ikke en spareøvelse, siger han.
TDC falder som en sten i ny imageundersøgelse
Opsplitningen af TDC i to ser ud til at have kostet TDC dyrt, viser ny imageundersøgelse blandt unge it-studerende. Samtidig udfordres de klassiske it-selskaber fra en helt ny flanke. Rederiet DFDS er eksempelvis lige så populært sted for de unge it-folk som Columbus og EG.
"Voldsom cocktail" af genåbning og krig presser netbutikkerne
Det er ”tilbage til hårdt arbejde” for de danske webshops, der efter en flyvende coronatid nu presses af faldende forbrug, højere omkostninger og store investeringer, vurderer e-handelsdirektør. Netbutikker melder om lavere onlineforbrug og trafik.
Købelystent cleantech-selskab: Vi får flere henvendelser
I sidste uge kunne vandrensningsspecialisten Nordic Oily Waste offentliggøre sit tredje opkøb på et år. Ifølge ejerleder får selskabet opkald fra andre aktører i branchen, der ønsker at sælge.
Vækstfonden i spidsen for ny investering i dansk smagsstartup
Smagsstartuppen Reduced har rejst et tocifret millionbeløb til videre udvikling i en runde med Vækstfonden i spidsen og deltagelse af flere venturefonde. Særligt udbygningen af startuppens produktionsanlæg er kapitaltung, forklarer medstifter.
Hver fjerde ansøgning om patentstøtte kom fra en life science-virksomhed
Life science-virksomheder stod for hver fjerde ansøgning til Erhvervsministeriets patentvoucherpulje, mens de resterende ansøgninger fordelte sig på ni brancheområder. Medicoselskabet Cortex Technology var en af virksomhederne, der fik tilskud.
Manglende aftale om udenlandsk arbejdskraft møder frustration i restaurationsbranchen
Det blev ikke til en aftale om at sænke løngrænsen for udenlansk arbejdskraft, og det ærgrer restaurationsbranchen, hvor man er desperat efter flere ansatte. ”Vi er et erhverv, der har været igennem en ekstremt hård krise,” siger Horesta-direktør.
Watch jobs
 
 
Bogholder til vores regnskabsafdeling i Ringkøbing
 
 
 
Privatkunderådgiver til Viby
 
 
 
Ringkjøbing Landbobank søger erhvervsrådgiver til ErhvervsCenter Ringkøbing
 
 
 
Sustainable Finance Manager til finansiel virksomhed i hjertet af København
 
 
 
Systemudvikler – skab kvalitetskode hos et ledende energiselskab
 
 
 
Marketing Automation Specialist
 
 
 
Ringkjøbing Landbobank søger privatrådgiver til København
 
 
 
Til hovedkontoret søges en medarbejder til bekæmpelse af hvidvask og operationel risiko
 
 
 
Produktionsmedarbejder vedr. erhvervskundesager til hovedkontoret i Ringkjøbing Landbobank
 
 
 
Kunderådgiver
 
 
 
Erfaren privatrådgiver til Hjørring
 
 
 
Financial Analyst til derivatives og collateral management
 
 
 
SoMe-manager – sæt retningen for vores sociale medier
 
 
 
Pensions- og formuerådgiver
 
 
 
(Senior) Drug Substance Specialist
 
 
 
Private Banking rådgiver søges til Ringkjøbing Landbobank i Aarhus
 
 
 
Backend.NET udvikler med høj faglighed
 
 
 
IT-ingeniør/stærkstrømsingeniør til daglig drift af overvågningssystem
 
 
 
Er du vores nye kollega til Pensionsteamet i Glostrup?
 
 
 
Kundemedarbejder til Support Aalborg
 
 
 
Erhvervskundechef - Thy-Mors
 
Se flere jobs