Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Daniil Medvedev naar Rotterdam

Daniil Medvedev, de nummer 4 van de wereld, neemt in februari deel aan het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament. De 23-jarige Rus bereikte onder meer de finale van de US Open en schreef twee ATP 1000 Masters titels op zijn naam. Allemaal op hardcourt, de baansoort die hij ook in Rotterdam Ahoy treft. Daniil Medvedev is voor de derde keer in actie te zien in Rotterdam. 

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Daniil Medvedev is dé speler van dit moment. Met vier titels en vijf finaleplaatsen is 2019 het jaar van zijn definitieve doorbraak. Hij versloeg niet voor niets Novak Djokovic dit jaar al twee keer en bracht Rafael Nadal aan het wankelen in de US Open finale. Zoals Alexander Zverev al zei, is hij misschien wel de beste van iedereen op dit moment.”

Meer info
Sunday Funday
Jamie Trenité
Nieuw dit jaar: Sunday Funday. Op zondag 9 februari 2020 wordt er een spetterend programma georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 18 jaar:
 
Bekijk bijvoorbeeld trainingen van toppers vanaf de VIP plekken, bezoek kwalificatiewedstrijden, geniet van een spetterend optreden van Vinchenzo, maak kans om een clinic op centre court te winnen en nog veel meer! 
 
Een kaartje voor Sunday Funday kost maar €10,-!
De presentator Jamie Trenité, onder andere bekend van zijn deelname aan Wie is de Mol, is de nieuwe speaker van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Jamie heeft zelf jarenlang op hoog niveau getennist.  Hij zal de aankondigingen van de spelers en de interviews op centre court verzorgen.
Meer info
Meer info
Ballenkids gezocht
Courtside tickets
We zijn voor het aankomende ABN AMRO World Tennis Tournament 2020 weer op zoek naar sportieve kinderen in de leeftijdscategorie 12 t/m 14 jaar die het talent en de ambitie hebben om ballenjongen of -meisje te worden. Is uw zoon of dochter of nichtje of neefje helemaal gek van tennis? Meld hem of haar dan voor 9 november aan en hij of zij maakt kans om ballenjongen of -meisje te worden bij het ABN AMRO World Tennis Tournament 2020!
We bieden ook dit jaar weer een unieke mogelijkheid aan: stoelen direct aan het centre court! Per sessie is er een beperkt aantal courtside tickets beschikbaar aan de rand van het centre court. Voor de echte tennisliefhebber een uitgelezen mogelijkheid om de wereldtop van nog dichterbij in actie te zien! Wees er snel bij, de courtside tickets voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn inmiddels uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

 

Aanmelden
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2019-10-28 20:19:01