Beste vrijheidsstrijder,

Allereerst dank voor het massaal kopen van onze I LOVE CASH-shirts. Het is echt fantastisch en het helpt ons in de lucht te blijven. En het geeft me ook persoonlijk wat meer ademruimte en ook dankzij jullie donaties kunnen we doorgaan. Ik moet het namelijk iedere maand maar weer rond zien te breien.

Als ik alle reacties lees ben ik verbaasd maar vooral trots over hoe bewust jullie je zijn van het belang van cash geld. En dat is ook waarom ik dit nu zo insteek. Ik weet natuurlijk al langer dat cash geld aan het verdwijnen is. Maar waar het mij om gaat is dat dit het moment is om bewustzijn hierover te creëren. En ik weet, aangezien zoveel mensen mijn shows bekijken, dat dat een bewustzijn verschuiving kan teweeg brengen. En dat is alles wat ik probeer te doen.

Digitaal geld is opzich geen probleem, maar wie controleert het? Welke krachten manipuleren dat? Daar gaat het om. En juist daarom moeten we cash blijven gebruiken en anderen aanmoedigen hetzelfde te doen.

Kijk naar de climate hoax die ze op ons afvuren de afgelopen weken. Die agenda wordt beheerst en aangestuurd door diezelfde kwade krachten. Maar ze weten dat steeds meer mensen erdoorheen prikken.

Hun handlangers in de media worden volop ingezet om hun agenda erdoor te duwen. Trouw vraagt zich af of mensen vanwege de hitte nog naar Zuid-Europa durven af te reizen omdat 'klimaatverandering gevolgen heeft voor vakantieplannen'. Ze spelen alleen maar in op angst! Het is hilarisch!

The New York Times vindt de prachtige Mediterraanse temperaturen net zo erg als COJONA en de Belgische kranten proberen je wijs te maken dat we allemaal doodgaan van de hitte. Gelukkig hebben we ze door en weten we inmiddels hoe ze ons proberen te misleiden met hun manipulatie van donkerrode weerkaartjes en cijfers.

Het is zo voorspelbaar allemaal. Een hele tijd geleden zei ik het al in de show: de climate hoax komt na cojona als een boemerang terug. Ik zal het binnenkort weer eens uitzenden.

We moeten scherp blijven op alle vlakken. Ze liegen en bedriegen je waar je bij staat en ze lachen ons uit in ons gezicht.

En vergeet niet dat het verdwijnen van cash te maken heeft met controle over hoe jij je gedraagt en dat proberen ze te linken aan het klimaat en je manier van leven. Maar het mooie is: ik zie het gewoon voor m'n ogen in elkaar flikkeren omdat mensen nu scherper zijn. En dat komt door jou.
 
Blijf praten. Blijf leven. Blijf genieten. En blijf uitstralen dat het leven anders dan het doemscenario wat ze schetsen.

HIER is deel 2 met mijn vriend Adam Curry over de Amerikaanse verkiezingen. Als je deel 1 nog niet hebt gezien, kijk het dan hier.

Geniet van je weekend en we spreken elkaar snel.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI
UPDATE 12 JULI

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven