Hej John

Gode råd før du vælger fliser

Er du på jagt efter nye fliser til badeværelset, køkkenet eller andre rum i huset? Der er flere ting, du med fordel kan overveje, før du vælger fliser – blandt andet i forhold til flisernes størrelse og design. Læs med her og få gode råd.


Prøv også vores digitale showroom, hvis du vil teste flisevalget. Her får du hjælp til at visualisere de mange forskellige formater, farver, mønstre og kombinationsmuligheder.

Nye fliser? Find inspiration her

Er du vild med de helt store fliser? Eller er du mere til små formater i mosaik-stil? Der er en verden af muligheder, når der skal vælges fliser.


I STARK finder du Danmarks største udvalg af fliser. Tag en inspirationstur i vores flisekatalog, hvor vi har samlet et bredt udvalg – også nogle af de nyeste formater og farver. Og læs om de fordele, der følger med, når du handler fliser i STARK.


Kig forbi din lokale STARK og se mere – vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med dit fliseprojekt.

Tillykke til…

Har du handlet med dit SelvByg-kort i juli? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Er du endnu ikke medlem af SelvByg, kan du tilmelde dig i din lokale STARK. 

Få hjælp til fliseprojektet i Stark

 
 
 

RAW Urban gulv-/vægflise

 
 

Medlemspris pr. m2

226,80 DKK

Pris pr. m2

252 DKK

 
   
 
 
 
 

LIP Multi fliseklæb, grå

 
 

Medlemspris pr. stk.  

215,10 DKK

Pris pr. stk. 

239 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: