View this email in your browser

DANSEN OP DONDERDAG
 

Lowlands Headphone Disco, ArmadiLLow, X-Ray en Hacienda

Lieve Lowlanders,

Nog twee dagen! Dan zien we elkaar eindelijk weer in Biddinghuizen. Vergeet niet voor je aan de tocht begint je tickets alvast in de Ticketmaster-app te zetten.

Alvast een voorzichtig dansje wagen en warmdraaien op donderdag? Om 12:00 gaat de festivalpoort naar Cape Lowlands open en zetten de dj’s van Pinguin Radio de allereerste LL23-plaatjes op in ArmadiLLow.


Vanaf 17:00 dans je in Bravo en India met 30.000 Lowlanders bij de Lowlands Headphone Disco, de grootste van de wereld! Dans in stilte, en schakel tussen de drie kanalen van Bravo (1) (electronic, hiphop, R&B), India (2) (indie, pop, rock) en Lowlands Radio vanuit ArmadiLLow (3). In Hacienda starten we – zonder koptelefoon – op met house, disco, soulvolle hiphop, amapiano en ja, wat niet? Opwarmen doe je pas echt in X-Ray, waar je samen met de bubbling danscrew kunt dansen, schuren, daggeren, whinen en twerken op dancehall, soca, bubbling en meer sexy sounds. Welcome in de Free State of LLow!

Koptelefoons voor de Lowlands Headphone Disco kunnen donderdag vanaf 15:00 worden opgehaald en tot 05:00 worden ingeleverd tussen Cape Lowlands en Planet Paradise. De borg is vijf munten.

COKE STUDIO PRESENTS 50YR HIPHOP TRIBUTE

Zaterdag, op een tijdstip dat ze in Swifterbant en Elburg net de weekendboodschappen hun huizen in slepen, hebben wij een andere boodschap: Hip Hop Hooray! Op Lowlands, waar het genre al van meet af aan kind aan huis is, wordt een halve eeuw hiphop gevierd met een dikke show in Bravo. Sticks, Big2, Zoë Tauran, Adje & Cho en MC Melodee zijn de speciale gasten tijdens dit exclusieve eerbetoon in samenwerking met Coca-Cola en ontwikkeld door Foundation Amsterdam Hiphop Academy. Lekker meeschreeuwen met je handen in de lucht, en alles. ‘Ho, hey, ho.’ 

ELMER VERVANGT ALEWYA

Alewya kan helaas niet naar LL23 komen. In haar plaats staat Elmer vrijdag in X-Ray op het podium. Urgente onderwerpen als stress, je vader en wapens komen allemaal aan bod. Doet een ander het niet, dan doet Elmer het zelf wel. Vrijdag: X-Ray, 20:00

LL23 STICKERS EN GIFS

Verras je vrienden met de enige echte LL23 stickers en gifjes. Download de stickers hier en bekijk de gifs. Stuur ze door naar al je vrienden via Whatsapp en gebruik ze in je Instagram stories.

 

SPREAD THE LLOVE!
LOWLANDS
18 + 19 + 20 augustus 2023 
 
Blijf op de hoogte van Lowlands 2023:
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube
 
Copyright © 2023 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Our mailing address is:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.