‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 16. oktober 2022 :  Anbefaler
 
 
Dansk it-løsning kunne have forhindret Nord Stream-sabotage
Det danske it-selskab Systematic kunne have forhindret angrebet på de to store gas-ledninger ud for Bornholm. Med avanceret teknologi bestående af sensorer, kunstig intelligens og big data, kunne sabotagen på Nord Stream-ledningerne formentlig have været forhindret, lyder det fra selskabet.
Modevirksomheder melder om ændring i købsmønstre – men tror på fortsat salg
Skyhøj inflation rammer forbrugernes købsmønster af tøj vidt forskelligt. Hos Teeshoppen søger kunderne billigere alternativer, mens fester og rejser sælger tøj og tasker hos Zalando.
”I politik skal du i de første 100 dage vise handlekraft. Her har jeg det lige modsat”
Med direktørposten i Aalborg Havn er Kristian Thulesen Dahl trådt ud af det politiske rampelys og væk fra det intense pres, der fulgte med. Flere sunde ting er fulgt med luftforandringen for den nye havnedirektør, som dog stadig kigger ind på den politiske manege, som han nåede at krydse klinger i gennem mere end tre årtier.
Klumme
 
Vi skal være hurtigere og mere ambitiøse hvis vi skal indfri Danmarks digitale potentiale
En ny rapport viser, at mange europæiske virksomheder stadig ikke udnytter digitaliseringens mange fordele fuldt ud. Dermed er det svært for dem at konkurrere med andre aktører i den globale økonomi som er længere fremme, skriver Marielle Lindgren, General Manager, Nordics, Baltics & Benelux hos Amazon Web Services i denne klumme.
Aftalepartier tvivler på permanent højt forskningsfradrag fra nytår – Kollerup tavs
Både SF og DF, der i januar var med til at aftale et permanent forsknings- og udviklingsfradrag på 130 pct. fra nytår, sår tvivl om, hvorvidt fradraget kan træde i kraft 1. januar. Erhvervsminister Simon Kollerup vil ikke kommentere situationen, mens De Radikale stadig tror på muligheden, men kalder det en ”svær øvelse”.
Totalkredit står forrest i køen til penge fra bedrageritiltalt eks-direktørs konkursbo
Det er Totalkredit, der står til at få flest penge ud af tidligere Spar Nord-direktør Ole Madsen, når det endelige konkursbo er opgjort. Han har erkendt bedrageri for et tocifret millionbeløb.
Retssag truer med at vælte Jesper Skovsgaards byggeselskab
BYGGEBOSSER I AFTALT SPIL: Revisor kan ikke stå inde for regnskabet i Jesper Skovsgaards byggeselskab, der har været fast entreprenør på Aalborg-udviklerens egne ejendomsprojekter. Årsagen er en verserende retssag. ”Insolvens er på ingen måde retvisende,” lyder det fra selskabets advokat.
Rederierne må kæmpe hårdere om de attraktive medarbejdere
Rekruttering: De globale shipping- og logistikselskaber må kæmpe indædt om nye medarbejdere. Det i en sådan grad, at der er tale om et skift i jobmarkedet: Kandidaterne kan vælge og vrage. Og konkurrencen ser kun ud til at blive hårdere, vurderer shippingselskaberne over for ShippingWatch i ny serie.
Analyse: Folketingsvalg sender mediers rammevilkår ud på vaklende grund
Landets medievirksomheder, producenter og public service-stationer må holde vejret frem til november, før vi kommer nærmere en afklaring på, om vi endnu engang skal makulere den seneste medieaftale, inden den træder i kraft.
Familiekontorer er med i milliardfond til energiomstilling
Copenhagen Infrastructure Partners milliardstore fond til grøn energiomstilling har, foruden en række pensionskasser, også formået at lokke både Kirkbi og Lars Larsen Group til som investorer.
Lange udsigter til lavere moms på danske fødevarer
VALG 2022: Fem partier er villige til at sænke moms på fødevarer, enten helt eller delvist, hvis forslaget kommer op i Folketinget. Dog peger både fortalere og modstandere på, at det i praksis vil tage lang tid at implementere, og foreslår andre løsninger til at hjælpe forbrugerne i inflationen.
Watch jobs
 
 
Quality Engineer – Sønderborg
 
 
 
Vil du gøre Danmarks største energi- og telekoncern endnu grønnere?
 
 
 
IT-compliance specialist
 
 
 
Juridisk studentermedhjælp til investeringsjura i Sampension
 
 
 
Construction Manager til offshore vindmølleprojekter
 
 
 
Forsikringstekniker med fokus på kvalitet
 
 
 
Intern revisionschef til LB Forsikring
 
 
 
Clinical Project Lead
 
 
 
Private Banking rådgiver /erfaren privatrådgiver til Vejle
 
 
 
Privatkunderådgiver til Erhverv Aarhus
 
 
 
Erhvervskundechef til Erhverv Aarhus
 
 
 
Vi har en ledig plads på holdet til en forretningsorienteret jurist
 
 
 
Investeringscontroller til økonomiafdeling
 
 
 
Kapitalforvalter til Ringkøbing
 
 
 
PR Project Manager til Viaplay (Barselsvikariat)
 
 
 
Software Test Manager
 
 
 
Kombiner kommunikation, kundeservice og pension – er du vores nye rådgiver?
 
 
 
Finansiel controller til økonomiafdeling
 
 
 
Ejendomsadministrator
 
 
 
Aktuarstuderende til Finansaktuariatet i Sampension
 
 
 
Senior investeringsrådgiver til Private Banking København
 
 
 
Rådgiver til bankens læge- og tandlægeteam
 
 
 
Skattechef
 
 
 
Finansiel Controller
 
Se flere jobs